Sayfa 216/1001 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Reis ben kapandım. Gerek yok dolara baksana 2 3 şirketi %5 alsa zaten artı kapatıyor tl bazlı bunu sort yapıyorsan yanına usd long koyman lazım çıplak short çok riskli.

He karla kapattık gün açtım bugün kapattım ama riskli gerek yok.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şu bist şortlarından bi kurtuluyum daha da şortlamıycam, bu zamanda şorttan kazanamazsak ne zaman kazanacaz.. Bist tamamen badem sporun eline geçtiği belli, ilk fırsatta ralli yapar bunnar
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ralli zaten olmalı. (min. 100 endeksi için 2700)

ama önce algılar düzelmesi lazım.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şu bist şortlarından bi kurtuluyum daha da şortlamıycam, bu zamanda şorttan kazanamazsak ne zaman kazanacaz.. Bist tamamen badem sporun eline geçtiği belli, ilk fırsatta ralli yapar bunnar

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    U100 dolar bazlı normalde pek bakmam ama, TL bazlı grafiklerin çoğu artık çöp olduğu için elden başka birşey gelmiyor...

U100 dolar bazlı grafikte benim gördüğüm, 1,19 doları test etmek istiyor gibi...

U100 dolar bazlı; Pandemi dibi, 2018 dibi, 2008 dibi, cehennemin dibi, normalde 1,29 dolar...

1,19' u nasıl görecek ben de çok merak ediyorum, ama teknik öyle gösteriyor...

Endeksin TL bazlı pek düşesi olmadığını herkes anladığına göre, acaba dolarda yukarı %20' lik daha marjı mı var ???

Cehennemin dibine son 10 cent...

Hedefe doğru emin adımlarla gidiyor...

4. Daha nereye kadar gidecek bu $ hergun uzerine en az %2 koyuyor
    bir tane insan cikipda duzgunce bir aciklama yapmiyor
    22.00 konusma oncesi baslamis hareketine simdi bu konusmaya baslayinca %3 de ordanmi koyacak
    Sasirt bizi 1 kerede girme su faiz, enflasyon muhabbetine havadan sudan konus belki $ duser
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    TOASO şortlayan arkadaş, karanlık odada 86.05 kademesine ne kadar alım koydu biliyor musun ???
    Gözümüzü korkutmasın diye derinlik bakmıyoruz..Ocak vade 87.2 ve 88.50 den şortlarımı ekledim..ihtiyatlı gidiyorum..ufak ufak..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Sn Deniz Hocam
    Kocaman teşekkürler.
    Siz zaten bu olacakları ve faiz artışının da çok erken olacağını yazıyorsunuz.

Sn Coutionary ise stagflasyon ihtimalinden dolayı faiz artışı geç olacağını yazmakta.

Bakalım hangi ihtimal ağır basacak.

Kendi kanaatim
    Siz haklı çıkacaksınız.
    Enflasyon azacak.
    Faiz de pek öyle hızla artmayacak.
    Yanı FED Sözde bağımsız ama
    Yinede ABD borca batık bir ülke.
    Faizleri öyle hızla artırmak da kolay olmayacak.

ABD yi ve AB yı çok merak ediyorum

Bol para ve düşük faiz enflasyon yapar olayı 10 yıldır olmadı.

Şimdi ise Durum farklı
    Üretici enflasyonu mecbur yansıtacak.
    Bide ücretler kısmı var

Bakalım işleri nasıl idare edecekler

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Powell'ın Senato konuşması nedeniyle dolar endeksi hareketlendi.

Powell says Fed will discuss speeding up bond-buying taper at December meeting

https://www.cnbc.com/2021/11/30/powe...ndroidappshare

At this point, the economy is very strong and inflationary pressures are higher, and it is therefore appropriate in my view to consider wrapping up the taper of our asset purchases … perhaps a few months sooner,” he said. “I expect that we will discuss that at our upcoming meeting.”

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Daha nereye kadar gidecek bu $ hergun uzerine en az %2 koyuyor
    bir tane insan cikipda duzgunce bir aciklama yapmiyor
    22.00 konusma oncesi baslamis hareketine simdi bu konusmaya baslayinca %3 de ordanmi koyacak
    Sasirt bizi 1 kerede girme su faiz, enflasyon muhabbetine havadan sudan konus belki $ duser
    Yok abi olur mu? Hic oyle birsey yapar mi? Ben sabaha 15 olur diyorum. Beterin beteri var onumuzdeki 3 hafta televizyona cikacakmis. Eger oyle olursa ppk ya kadar 20 yi bile vurdururlar. Allah sonumuzu hakkaten hayretsin bu isin sonu odemeler dengesi krizi gibi.

Sayfa 216/1001 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •