ohanziya
Yudum Teneke Ayçiçek Yağı 5 lt 04110404
Satıcı : AK-GROSS
6463 Değerlendirme
1 Soru & Cevap
144,90 TL
Sepete Ekle
Tahmini Kargoya Teslim: 6 gün içinde
https://www.trendyol.com/yudum/tenek...-lt-p-37503052
Yatırım tavsiyesi değildir.
Alıcının o fiyattan mal alması için garan ın o fiyatın çok altında olması lazım. Yoksa kimse fiyatın %5-10 altından mal vermez. Hisseden Kurtulur modunda mal satmamız ve onlarında alacaklar ise 12.20 den alması lazım. Ben banka hisseleri ile ilgili olumlu değilim.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine Cacık kullandın. Daha önce kullandığında sana cevabım neydi
Gençler keyifler nasıl...Yeni topic hıyarlı olsun.
1950 üstünden açılan şortlar 1930 lerdeyken yazılan "1940 stoploss" iki kezdir patlıyor. 1950-1960 poz açtık da lakin bu sefer silkeleyecek gibi duruyor.
Piyasa nasıl olursa olsun keyfiniz gıcır olsun.
U100 dolar bazlı normalde pek bakmam ama, TL bazlı grafiklerin çoğu artık çöp olduğu için elden başka birşey gelmiyor...
U100 dolar bazlı grafikte benim gördüğüm, 1,19 doları test etmek istiyor gibi...
U100 dolar bazlı; Pandemi dibi, 2018 dibi, 2008 dibi, cehennemin dibi, normalde 1,29 dolar...
1,19' u nasıl görecek ben de çok merak ediyorum, ama teknik öyle gösteriyor...
Endeksin TL bazlı pek düşesi olmadığını herkes anladığına göre, acaba dolarda yukarı %20' lik daha marjı mı var ???
24 .10 . 2021 saat 12:41
salat teneke ay çiçek 87 tl
asddsassdsddsd
Yatırım tavsiyesi değildir.
Üstat dolar bazlı dibe gitse de elim artık almaya gitmiyor. Sadece elimde önceden aldığım Bim ve Vestel var. Onları da yükselen stop ile taşıyorum.
Bu fiyatlardan nasıl alınıyor şaşırıyorum. Tamam dolar bazlı dip ama tl grafiği ürkütüyor beni. Mesela cuma nerdeyse tabana giden thy nasıl 2 gündür fırlıyor, kim alıyor, nasıl bir cesaret aklım almıyor
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri