Sayfa 43/104 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 337 - 344 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    aferin sana. Bildin. eeeeee nolucak şimdi. Ne yapalım yani. senin bilginden bana ne. her gün biliyor olsan ne olacak ki. aferin alacan. topu topu hepsi bu. Milleti irdelemiyor bu durum. kağıt toplanacaka tahtadan toplanır.
    Şimdi profiline girip baktım ilk mesajı bana atmışsın. benim gayem hissenin gidişatı hakkında bilgi vermek. neyse yazmıyım artık. burda yazmam demekki birilerini rahatsız etmiş. puhahahaha.

2.  Alıntı Originally Posted by tavancıirfan Yazıyı Oku
    Aylık kapanış tahminim 58. Bakalım ben yanılayımda uzaya gitsin ama sanmıyorum 70'i geçecek.
    Bak ne demişim. ben yanılayımda uzaya gitsin. ama 58 kapadı tesadüfmü.

3. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. 1 milyon usd cik iş haberi gelmiş ,,,

Biz yeoya guvendık 55 in altında her kademede alırım hiç sorun değil!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Bugün için fıyatı ne olursa olsun 2022 de ses getirecek senetlerden bırı olacağına inanıyorum !!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. Bugünkü kurdan hesaplarsak tek kalemde 14/15 milyonluk iş alan bir şirket ,,,

Şirket sermayesi ise 24 mılyon TL ,,

İyi düşünmek gerek ,,,

7.  Alıntı Originally Posted by tavancıirfan Yazıyı Oku
    Şimdi profiline girip baktım ilk mesajı bana atmışsın. benim gayem hissenin gidişatı hakkında bilgi vermek. neyse yazmıyım artık. burda yazmam demekki birilerini rahatsız etmiş. puhahahaha.
    Yaz dostum ,herkes bıldığıni yazmalı ,, belkı bır faydalanan olur ,,,

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Yaz dostum ,herkes bıldığıni yazmalı ,, belkı bır faydalanan olur ,,,
    Eyvallah dostum. elimden geldiği kadar paylaşım yapmaya devam ederim.

Sayfa 43/104 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •