Sayfa 343/1002 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan saat 22:00’de TRT’de canlı yayında gazetecilerin sorularını cevaplayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan saat 22:00’de TRT’de canlı yayında gazetecilerin sorularını cevaplayacak
    Eyvah eyvah, yine dolarcılar için güzel bir akşam olacak.
    Dolarla maaş almayanlar düşünsün

Durmak yok, her gün fakirleşmeye devam
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

4. Bunların yüksek kur, yabancıya beleş ülke, dolarını kapan bizim ülkeye gelecek projesi başlamadan bitti.
    Ülkeye bol döviz gelecek, ihracat patlayacak, döviz bolluğundan paraya boğulacaktık )))
    Kim akıl veriyor bilmiyorum da, keşle aklını kendine saklasaydı.
    Ekonominin başına gerçekten iyi bir ekonomist gelmedikçe düzelmez, hristiyanların İsa yı beklediği gibi bekleyeceğiz anlaşılan.
    Yani umutsuz vâka

Mansur Yavaş :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Faiz sebep, enflasyon neticedir. Faizi şu anda düşürüyoruz ve enflasyonun da inşallah düştüğünü hep birlikte göreceğiz

Erdoğan: Faizi düşürmek suretiyle yatırım, istihdam, üretim ve ihracat bize büyümeyi getirecek

Erdoğan: Zengini zengin yapan faizciliktir

Erdoğan: Ülkemizin bir cendereye sokulmak istenmesi bizim tarafımızdan engellenmiştir, biz buna müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan: Kur, faiz enflasyon sarmalında yaşamayacağız, bu sarmaldan çıkacağız

Erdoğan: Kur-faiz spekülasyonlarını ancak biz engelleriz

Sayfa 343/1002 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •