-
Propak satışından bu günkü kurla +650 milyon tl ekstra yapmiş oluyor.Polinasın satışı gerçekleşirse veya halka arz edilirse ortalama olarak 4 milyar civarı ekstra yapmış olacak.
İşlem fiyatı aşırı komik.F/k diplerde defter degerinin yarısında işlem görüyor.
İşlem hacmine bakılırsa mal toplama peşindelerse bu hacimle mal toplanmaz.Mecburen yukarı sürmek zorunda kalacaklar.Bist bakılınca bist100 prim yapmayan bir gozde kaldı.Bist 100 de prim yapmış kağıtlardan çıkış olursa ucuz kağıt alarak talep daha fazla olacaktir.Mal kaptirmak istemeyenler o zaman mecburen mal kaptiracaklardir.Bu fiyatlarda olması benim için alım fırsatı dır.Şimdi gozdeyi 9 liradan pahalı bulanalar veya öyle algı yapmaya çalişanlar, fiyat 18 tl vs olunca bir birlerini ezip mal alma peşine düşecekler.
Bu kadar kâra rağmen buralarda sürünmesi art niyet ten başka bir şey degil.Amaç mal toplamaksa bu hacimde mal toplanmaz sert hareketlerde daha çok toplanır.
Teknik açıdan tarihi zirve gördü ve satış yedi. Fincan kulp yapıyor gibi.Bu bir iki hafta içinde sert hareket yapması olası gibi.
Fincan derinliği kadar gitmesi gerekir ki fiyat 18 tl denk geliyor.
İştiraklere bakınca fevkalâdenin fevkinde istirakler mevcut ama hala yukarı sürmemek için uğraşıyorlar.
Hikayesi bol bir kağıt.Bir anda kaplar gelebilir. Gozdenin sokm hisselerinin bir kisminin getire devri, polinasın satışi veya ortak vs zaten f/k ve pd/dd bistte tarihi diplerde iken bu kagittan daha ucuzunun olmadığı aşikâr.
Çarpanlara göre olması gereken değer 56 tl civarıdır.Piyasa ne zaman fiyatlar bilinmez fakat 9 tl gibi fiyattan işlem görmesi patronun ayıbı.Koç, Sabancıları örnek olması lazim.Sahol benim fiyatım bu degildir dedi ben defter degerinin yarisindan işlem goremem deyip hisse alımı yapıyor. Fakat Yıldız holding ve ortaklar müdahalede bulunmuyor. Bu da onların ayıbı!
Ytd.
Son düzenleme : fumarex; 01-12-2021 saat: 19:24.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri