Sayfa 265/1001 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Benim de totalde %20 kar yazdığım bir gün oldu. Tupras 14x lerden long girmiştim bugün onları kapattım, dün geceden long girmiştim onu da kapattım, 90 üstü oha dedim toaso short vurdum onu da kapattım. Poz yok portfoy +20 tertemiz abicim huzur içinde yatıyoruz isterse dolar 50 olsun ben her gün +20 yapa yapa gelcem doları geccem abi nasıl hayal ama

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tüm yazıları okuyorum ..böylesine bir günde ..terste olan tek bir kişi yok ..

Yakışır
    Hayat hoş gerisi boş

3. Bozkurt abi... Sen geçtiğimiz günlerde dolara gireceğim demiştin... Girmedin galiba
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sadece bana özel mi diye düşünüyordum hakkaten üüüle, aldığım gitmez sattığım uçar.
    Elimde 15 gündür tuttuğum hisse vardı bugün xxx senedini 13.38 den sattım, way senmisin satan dedi tahtanın sipekisi 13.85 e dayadı tabelayı
    Abi bu bir değil iki değil, burda tırmalayıp duruyoruz üc guruş kâr edecez deye,
    engin denizlere okyanuslara açılacam, bekle beni yılanoğluuuu
    T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Tüm yazıları okuyorum ..böylesine bir günde ..terste olan tek bir kişi yok ..

Yakışır
    Ben takip ediyorum, bugün kimse şort açmadı topikte, o yüzden hep kârdalar. Topik sağlam traderler ile yoluna devam ediyor. Ben bi şort denedim onuda zararsız kapattım
    kusura bakma da tl bazlı ralli olurken kimse şort açmaz.
    ben hariç, çünkü ben bi ayuyum. taaa 1800 lerden şort duruy makinada hapis
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben takip ediyorum, bugün kimse şort açmadı topikte, o yüzden hep kârdalar. Topik sağlam traderler ile yoluna devam ediyor. Ben bi şort denedim onuda zararsız kapattım
    Yakışır dedim zaten
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bugün viop şort ekledim toaso şortlara eklemedim..korktum..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Bozkurt sen su jetonlari kaldir . endeks e jeton atma kendine acimiyorsan bizlere aci
    sen1 tane jeton attin sonrasinda deli gibi aldi bu zindik aksam seansinda surmeye de devam ediyor ara sira 50 100 satan var onlarda olmasa 2060i yakmisti
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Tüm yazıları okuyorum ..böylesine bir günde ..terste olan tek bir kişi yok ..

Yakışır
    Tersteyim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 265/1001 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •