Sayfa 842/1002 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dersi dinleyecegine cak cak konusmasaydin dun anlardin
    Ne diyosun hacım problem ne? yabancı fonlar bugün de şov yaptı yarın da yapacak. sen neyin peşindesin ki bana nerden vurmaya çalışıyorsun? Benim sorum karma fonların hesaplanmasıyla alakalı. Bugünkü eksilerin önemi yok.

Sen başka bir başlıkta 22 mart merkez bankası suikastının olduğu gece "önemli değil ya pazartesi biraz eksi açar sonra toparlar" diyen adamsın. (borsa peş peşe 2 taban yedi) Sen bu forumda en son ciddiye alacağım kişisin bunu bil yani.

2.  Alıntı Originally Posted by Lithuan Yazıyı Oku
    Sen yaptığın işi ciddiye alacaksın ki , karşındaki da seni ciddiye alsın. Finans piyasası ciddiyetsiz işleri kaldırmaz.

Şu zamana kadar lakayıt yorumlarda bulundun. Yazdıklarından birşey anlaşılmıyor. Saygı hak edip yazdıklarına cevap almak istiyorsan, ilk önce kendine çeki düzen vermek ile başlamalısın.
    dün dolarda + usa borsaları da + idi.
    eksi getiri oldu.
    ardyz bölündü ona verdim. inşaallah öyledir.büyük hayal kırıklığın uğradım
    myfinans bilir ama

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    dün dolarda + usa borsaları da + idi.
    eksi getiri oldu.
    ardyz bölündü ona verdim. inşaallah öyledir.büyük hayal kırıklığın uğradım
    myfinans bilir ama
    Hangi fondan bahsediyorsun hocam?

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    neye bakıyosunuz , sizin kalvyenizde tuş yok mu bi şeyler yazıp entere bassanıza... ömür dediğin zaten kısa , varsa fikrin dök hayata... bugün perşembe yarın da cumartesi herhalde... öylesine dedim
    Bildiğim tek şey , hiçbir şey bilmediğimdir

5.  Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    BESte 4 yıldır full ALRdeyim, şirket kendi katkısını değiştirmeye 2-3 ay önce izin verdi, onu da çevirdim.

Hesap saati ile alakalı, iş portföy de açılıştan önce hesapladığından bir gün geriden geliyor gibi.
    Teşekkürler ALR bazen bu şekilde bir önceki güne göre hesaplama saati hatası olabiliyor, ben 11 yıldır ALR'deyim son 1 yıldır düzenli takip ediyorum günlük %6-8 kar yaptığı günlerde hep doğru gidiyordu ama dün eksi beklerken artı gelmişti bugun düzeltti sanırım hatayı geriden geldi.
    KUB'da böyle bir zamanlama hatası görmedim hiç bir zaman gerçi o da 0a yakın getirdi düşük eksi yazmış ama yine de altından kaynaklı olabilir altının hesaplandığı saatte fiyatı biraz oynaktı dün.

6.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    Hangi fondan bahsediyorsun hocam?
    OJT fonu

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    OJT fonu
    Hesaplanma saatiyle alakalı. Yarın fazlasıyla + getirecektir.

8. Yabancı fonların hesaplama yöntemi hakkında iş bankası MT ni aradım. Bilmiyorum dedi. İş yatırım dan bir arkadaşı aradım cevap veremedi. Kap dan fon (IJC) izahnamesini indirdim. Orada yazıyor. Anladığım bir gün geriden gelmiyor. Tam tersi gün sonu verilerine göre hesaplanıyor. ilgili madde:

Fon’un birim pay değeri, fon toplam değerinin fon toplam pay sayısına bölünmesi suretiyle hesaplanır. Bu değer her iş günü (Borsa İstanbul, New York Stock Exchange (NYSE) ve London Stock Exchange (LSE) piyasalarının açık olduğu iş günüdür.) sonu itibariyle Finansal Raporlama Tebliği’nde belirlenen ilkeler çerçevesinde hesaplanır ve katılma paylarının alım-satım yerlerinde ilan edilir.

Sayfa 842/1002 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •