yazinca sert tepki veriyor en iyisi börtü böcekten bahsetmek,
cali dibi
yazinca sert tepki veriyor en iyisi börtü böcekten bahsetmek,
cali dibi
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
Arkadaşlar,bilen biri aydınlatırmı acaba? Erboscanın faizde değerlendirdiği para varmı?
Biz kaçmayız kıymetli bordöşzevtakedder üyesi gidişat arkadaşım ( Boru döşemeyi zevkle takip edenler derneği ) GPS ayarlanmış direksiyon otomatik pilota devredilmiş sallanan sandalyemizde çubuk tüttürüp Dyoby da ki arkadaşlara üstad- muazzama terki joe ya neden üstad diyoruz sempozyumunda açıklamalarda bulunuyoruz.
Terki joe ye dedim ki kol çekerek topladığın üç beş kaymeyle Miami den dönemezsin tut şunun ucunu döşemeye sen de katıl uçak biletin hazır lakin anlatamadım birader. Sn Eblek de babasından kalma Dyoby’ lar la karalar bağlamış devekuşu taktiği uyguluyor ytd
Demli kardesim Erbosta baba yadigariydi zamani gelince otobüsten inmek ve binmek gerekiyor 1 durak önce indigimden 80 leri bekledik ama köprünün altindan cok su akiyor , Erbos olimpiyatlara hazirlanan Atlet misali isiniyor , kisa mesafe deparlar yapiyor amac uzuna cikabilmek,
Ha dyo bizim evimiz ayrilamam otobüs kalmadanda inmek istemiyorum)
İnme, zaten biz inersek te tekrar binenlerdeniz direksiyon bendeyse istediğim yere dönmeye çalışırım. Biz buna manevra kabiliyeti diyoruz. Yıllanmış şarap mahzende durdukça şisesi örümcek bağlayabilir ama şaraba paha biçilmez.
Kumbara ya çocukken koydururduk üj bej bir şeyler, sonda da cımbızlan tırtıklardık içinden kimse görmeden🤠ytd
Teşekkürler Sn.Nexus
Yer İmleri