Sayfa 209/429 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1.  Alıntı Originally Posted by chaylak Yazıyı Oku
    Metronun girdigi hisselet genelde istedigi gibi at kosturacagi yerler. O hisselere giren biz salak ky ler ise ne hisseyi arastieiyoruz ne gelir giderini ne patronunu.. Çok düştü doner diye daliyoruz. Veya cok hizli cikacak diye. Sonuc yuzde 90 ky zarar çünkü galip keyfinden yapmiyor bu islemleri. Duduklemedigi ky yok. Forumlari takip ettirip nabzi olcuyorlar. Yok bedelsizdi yok toplantiydi yok brutten cikacagi icin kesin tavan diyenler cogunluktaydi. Adam okuudu ne zaman yeterli ky geldi basti. Taktik ayni. Ky bitmeden cikis yok. Net. Hergun dusmeyecek ama ara sira hizli cikis yapar gibi yapip yeni ky ler gelince yine verecek ama artis miktari asla eski alanlarin maliyetine yaklasmayacak ki satamasin..Malesef. bir sene icinde 95 kurusu gormus hisseye 4 civari girdik...hakettik
    Doğru söylüyorsun da giren girdi artık deyip çıkcak çok nadir insan var burda,kalanlar ise zaten beklemedeyiz,zarar azalsın da kendimizi şu hisseden atalım diye.

HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. galip 2.jpg

haber yılı 2012 o zamanlar ne feto olayı var ne keko olayı var. galip kendine engel olan spk üyelerini işlerinden attırıyor

3. galip 1.jpg
    galip vakfn avgyo alcatel en az 50 milyonluk vurgun yapıyor spk brüt takasa alıyor.
    brüt takas sonrası galip her yerde bana bunu feto yaptı spk nın içinde fetocüler var diyor. çumhurbaşkanı dahil bütün kozlarını oynuyor ve spk nın içinde namuslu 50-60 kişi işlerinden atılıyor 2017 yılında fetocu lar diye işlerine son veriliyor.

4. galip 4.jpg
    önlerine çıkan onlara engel olan kim var ise bir bahane ile işlerinden atılıyorlar kendi adamlarını yerleştiriliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Ek 4645
    Bimer çimer spk hepsine yazdım zaten.
    aramızda hangimiz gidip böyle çumhurbaşkanın elini sıkabiliyoruzki muhabbet edebilen var mı ? kim ne yapsın bizi ? yazalım yazalım da boşa yazıyoruz
    feto cü adam wc de rahat yapamıyor diye hasta kabul edilip tahliye ediliyor. ergenokan balyoz mağdurlarıda kalp yetmezliğinden ölüyor emin ol onlarda bimer çimere yazmış en sonundada mezarına gidip su dökmüşlerdir..
    erdoğana spk yı şikayet etmişti elimde mal kaldı brüt takas yaptılar yazık değilmi bana dedi. brüt bitti dibine kadar soktu kim almış kim satmış grafik gelsin görürüz
    kaç kişi ergenokon balyoz davasında intihar etti ?? adam dediki devlet bana nasıl bunu yapar beni vatan haini ilan eder dedi intihar etti gururuna yediremedi. ama siz hiç fetocu olup gururundan intihar eden duydunuzmu ? vatan millet aşkıyla yananları öldürdüler bunlar
    ( bu da eski yazım )

6. Muzo helal olsun sana,hisseni sattın ama hala buralardasın. Ya geçin bunları sevgili kardeşim, ne vatanı, ne milleti, herkes yolunda, adamlar birbirine bile kazık atıyor.

7. Galipin malı kaldımı elinde görenbilen varmı dün bir arkadaş bittiğini söylemişti ama

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

Bu kağıdı 0.950 e düşürmeyen o tahta yapıcının da spknında anasını avradını sikim elinizden geleni yapın yapmassanız şerefinize sokim a.soktuğumun çocukları

Sayfa 209/429 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •