Sayfa 375/1001 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. İşlemlerim düşük periyotta iken 1000 doları geçmiyor..
    Yüksek periyotta 200 dolar ile başların her Oyuna ..
    Pozunu iyi yönetirsen..her ne coin olursa olsun..
    Borsa b*k yemiş kazanç yönünden...
    27 temmuzdan beridir tuttuğum portföy kazancı coinden 1 hafta da oluyor ve ben sadece kaldıraç yapıyorum..
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    adam haklı abı 5.10 bın tl ıle kaldıraclı işlemlerde cok ıyı para var ama ac gozlu olmaycanız...10 dolar 10dolar bıle haftalık yuzde 50 dolar bazlı kazanmak kolay....dun ku dususte kaldıracı 2o koydum...yuzde 800 kar ufakbı meblag tabı zarar olan poz var ...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Coinde 1 tane 0 atması ne demek...!!!
    Şimdi bende tam tersine düşünüyorum..
    Coinde alt coinlerle uğraşanlar asla borsaya gelmez..zaten adamın parası az...borsa da ne yapacak..ciddi anlamda özellikle bu konuda ergen genç tayfaya hak verdim..
    Aklınızda olsun btc gene 29000 lere gelirse yatırım kafasıyla tutun...
    Coin piyasasında 0.618 0.382 fibo değerleri çalışması sebebi bu yüzdendir..
    Çok fazla tekniksel yöntemi vardır..
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben coinde carpilan ve dövizden çıkanların hisseye gelmesini bekliuom.faizi düşürürler se
    Para yine borsaya girecektir.

3. Ağa balina dedikleri olay var biliyorsun bilmiyorum..bizim borsa da tahta kaldıran kimse bunlarda o... bazı altcoinlerde bu oluyor..
    Btc balinalarından biri türk...
    Adana da..
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Coin piyasasında en son intihar eden kapalicarsi esnafından 3mlyn dolar kaptırmış.
    Varın gerisi i iyi düşünün...

4. Bunu ben ilk gösterdim burda endekse eurusd bakın diye trendleri daha okunur diye de.. işte..bir önemi yok zahmet etme..
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Burada pek çok üstad varken grafik paylaşmak bana düşmez derim ve pek paylaşmam ama üstadlar müsade ederse bana ilginç geldi, paylaşmadan duramadım.
    Belki daha bakmayanlar olabilir. (Mesela benim gibi) Haftalık $ bazlı Bist30 ve Eur/Usd aynı grafikte daha bir anlamlı oluyor sanki. 2008 dibini delmişiz ama kılpayı üstünde kapatmışız bu hafta. Sorsan Bist'de ralli var...

Grafikte hata var o yüzden kaldırdım. Düzeltmeye çalışacağım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sabah sabah kan beynime çıktı ya...ekmekçiye gittim ekşi maya tam buğday ekmeği 5 tl idi...daha evvel 4 tl idi hatta 2-3 ay önce 5 tl oldu...bu sabah aldım 7 tl...%40 zam...dere otlu poğaça 3,75 tl idi o da 5 tl olmuş...5 liraya poğaça nedir lan? buna halk nasıl yetişecek?

6. Hocam bende zarar ettim etmedim mi..ama inan satmadım beklediğime değmeyecek kadar bir kar ile verdim..
    Ada coinin de 1.83 den 1.62 ye çektim 1500 dolar 10x kaldıraç...
    Ama inan borsa da ki vop kadar zahmetli olmadı..stop olmasın diye marjin ekledim sonra ada balinası malı almış az bir karla verdim..
    Aklınızda olsun her coine zıplamamak lazım..
    Ada 10 dolar olacak diye millete yığma yapmışlar..
    Aynı borsa senaryosu..
    Mükemmel değilim coinde ama zahmetine değiyor..sizde şahit olmuşsunuzdur..
    Eth btc gibi coinlerde yüksek kaldıraç oynuyorum..
    Nasip bakalım..
    Dolarları katlayayım..
    Olay sadece dolara geçmek olsa idi dolar faizi veren bankaya koyardım..
    Olay o değil..
    Hele ki bu karar vericilerin herşeyi yapabileceğini düşünün..
    50 bin dolara yakın param var coin tarafında..
    Korkmuyorum...
    Türkiye'den büyük piyasa..
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    adam haklı abı 5.10 bın tl ıle kaldıraclı işlemlerde cok ıyı para var ama ac gozlu olmaycanız...10 dolar 10dolar bıle haftalık yuzde 50 dolar bazlı kazanmak kolay....dun ku dususte kaldıracı 2o koydum...yuzde 800 kar ufakbı meblag tabı zarar olan poz var ...

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah sabah kan beynime çıktı ya...ekmekçiye gittim ekşi maya tam buğday ekmeği 5 tl idi...daha evvel 4 tl idi hatta 2-3 ay önce 5 tl oldu...bu sabah aldım 7 tl...%40 zam...dere otlu poğaça 3,75 tl idi o da 5 tl olmuş...5 liraya poğaça nedir lan? buna halk nasıl yetişecek?
    10 olsun, alabilen alamayan belli olsun. Esas gelecek yılı merak ediyorum. Asgari ücret %30-40 artar, gubre zaten 3-4 katına çıkmış. Bu durumda seneye ekim alanları ciddi azalır. Az gubre nedeniyle verim de düşer. Seneye turizm de iyi olur. Açlık ve kıtlık başlar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Teşekkürler abi..zaten coin piyasası saatlik baz alıyorsan saatlik 3 dk baz alıyorsan 3 dk illa ki takip gerektirir..
    Şimdi gelelim batma olayına...
    VOP GİBİ DEĞİL...
    NASIL..
    USDT VAR BİRDE BUSD VAR..
    1--YANİ İSTERSEN MEVCUT POZU ELİNDE Kİ USDT Yİ BUSD çevirerek gene long yönlü düşük maliyetli poz açabilirsiniz..
    2--marjin tamamlama var...
    Elinizde 100 dolar 20* kaldıraç varsa marjin tamamlayarak
    Margincall yemezsin..
    Yani 2000 dolarlık işleme 2000 dolar sadece marj kademe değil eklersen liq seviyesi fiyatın %25 ine iner..
    Fiyat 100 ise liq 25 olur...25 olmadan pozun kapanmaz..
    3--poz taşımak için yakın kademeden ziyade saatlik kademe yapılmalı borsa ile kıyaslama..
    Hem kademe hem marj eklersen spot gibi kaldıraçlı mal taşırsın...demem o ki....
    Vopta batarsın...
    Çünkü teminat tamamlar vadeye yetişmeye çalışırsın..
    Coin piyasası öyle değil..
    Sert şelale de marj ekleyen mermisi olan totoyu kurtardı..
    Ama olmayan 2.6 milyar olan kaybın içine girdi..
    Demem o ki..
    Boşuna ovmuyorum...
    Sistemle d**k geçen bir piyasa...
    Bu dediklerimin beşte birini vopta yapamazsınız...
    Yeterki geniş resmi görün ve trendi takip edin..
    Trende oturmak benim işim...
    Benim kazançların hep böyle oldu...
    Şuan marjinal coin piyasasında longdayım..
    ADAMLAR SEN KAYBETME DİYE HER NANEYİ VERMİŞ...
    VOP GİBİ DEĞİL BURASI..

Aslında piyasada kazanmak için strateji şarttır bu hangi piyasa olursa olsun riski yonetemezsen batarsın coin piyasası cok genç bir piyasa oldugu için risk maksimum seviyede adamlar oto stop koymuşlar cok guzel bir uygulama ama sonuç ne zaman oto stop koysan bir şekil patlıyor o stop sabah Bi kalkıyorsun elindeki coin yuzde 20 yukselmiş seviniyorsun portfoye Bi bakıyorsun hoppp ucmuş stop olmuş dıpdızlak kalmışsın ortada )

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 375/1001 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •