Sayfa 376/1001 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    korkunç ya cauti...bunun sonu nereye varacak arkadaş? markette indirimli ürünlerin olduğu bir bölüm vardı dün markete gittim o bölümü kaldırmışlar...bayağı hesaplı oluyordu her hafta değişik ürünleri ciddi indirimli veriyorlardı müşteri çekmek için...yok artık...eve bozulmayacak ürünlerden (wc kağıdı, peçete, sıvı yağ, pirinç, bakliyat, deterjan, yumuşatıcı, yüzey temizleyici) epey almıştım iyi ki almışım...her gidişimde bir öncekinden pahalı görüyorum aynı ürünü...yani bugün alsam yine kardayım yarına göre...şaka gibi ya...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    10 olsun, alabilen alamayan belli olsun. Esas gelecek yılı merak ediyorum. Asgari ücret %30-40 artar, gubre zaten 3-4 katına çıkmış. Bu durumda seneye ekim alanları ciddi azalır. Az gubre nedeniyle verim de düşer. Seneye turizm de iyi olur. Açlık ve kıtlık başlar.

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah sabah kan beynime çıktı ya...ekmekçiye gittim ekşi maya tam buğday ekmeği 5 tl idi...daha evvel 4 tl idi hatta 2-3 ay önce 5 tl oldu...bu sabah aldım 7 tl...%40 zam...dere otlu poğaça 3,75 tl idi o da 5 tl olmuş...5 liraya poğaça nedir lan? buna halk nasıl yetişecek?
    Abicim yapılan zamlar çok normal. Fırıncılarda masrafları var. saattığı ekmeğinde çalıştırdığı adamın parasını çıkarmıyordu. 100 kg un 750 tl çıkmış. Marketlerde bile düne kadar 5 kg unu satıyordu. Şuanda satmıyorlar. 1 kg un en ucuz olanı 7.75-tl oldu. 0

3. Buyrun emir tipleri..
    Bedava..
    Hocam o zincir emir vopta da başıma geldi önemli olan coin piyasasına vop gibi bakmamak...
     Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Aslında piyasada kazanmak için strateji şarttır bu hangi piyasa olursa olsun riski yonetemezsen batarsın coin piyasası cok genç bir piyasa oldugu için risk maksimum seviyede adamlar oto stop koymuşlar cok guzel bir uygulama ama sonuç ne zaman oto stop koysan bir şekil patlıyor o stop sabah Bi kalkıyorsun elindeki coin yuzde 20 yukselmiş seviniyorsun portfoye Bi bakıyorsun hoppp ucmuş stop olmuş dıpdızlak kalmışsın ortada )

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    10 olsun, alabilen alamayan belli olsun. Esas gelecek yılı merak ediyorum. Asgari ücret %30-40 artar, gubre zaten 3-4 katına çıkmış. Bu durumda seneye ekim alanları ciddi azalır. Az gubre nedeniyle verim de düşer. Seneye turizm de iyi olur. Açlık ve kıtlık başlar.

İki seçenek var:
    Ya bu ülke halkı bu hırsızlara en az %70 oranında aşağıdaki şarkıyı söyler seçimde,
    https://youtu.be/G6qFHhvSP_o

Ya da durmak yok, fakirleşmeye devam.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En geç bir yıl içinde millet açlıktan köprülerin ayaklarını yer, asfalt kemirir artık.
    Ne diyelim, afiyet olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    En geç bir yıl içinde millet açlıktan köprülerin ayaklarını yer, asfalt kemirir artık.
    Ne diyelim, afiyet olsun.

çok iyidi sabah sabah güldüm. Abi hatırlarmısın seninle yağ iddasına girmiştik. 2 katı yaptı.

7. Az önce saat 11 de gelen sıcak ekmek için bakkala gittim. 3 tl 4 ekmek bir kahvaltı için peynir. Bir gazete 4 makarna yarım kg salatalık. 56 tl verdim.

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    çok iyidi sabah sabah güldüm. Abi hatırlarmısın seninle yağ iddasına girmiştik. 2 katı yaptı.
    Yağ iddiasını hatırlamıyorum Sn baba_baskan. Ama bir dolar iddiası vardı, özelden yazıştıktan sonra ben iddiadan çekilmiştim.
    Gerçekten hatırlamıyorum yağ iddiasını.

Sayfa 376/1001 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •