Sayfa 377/1001 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,269

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah sabah kan beynime çıktı ya...ekmekçiye gittim ekşi maya tam buğday ekmeği 5 tl idi...daha evvel 4 tl idi hatta 2-3 ay önce 5 tl oldu...bu sabah aldım 7 tl...%40 zam...dere otlu poğaça 3,75 tl idi o da 5 tl olmuş...5 liraya poğaça nedir lan? buna halk nasıl yetişecek?
    Evime yakın ,güzel kaliteli ekmekleri olan Sweet&Sour isimli bir yer var.Son zamlardan sonra 650 gr tam buğday ekmeği 25 TL, organik olanı 34 TL olmuş.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulgaristan asgari ücret 332 EUR dan yılbaşında
    EUR bazında %17 artışla 388 EUR yükselecekmiş..

bugünkü kurla, Bulgaria 6.014 TL alacak...

Bugün hastanelerle ilgili vahim yazılar var.. Ameliyat yapacak malzeme olmaması....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,269

Bu günkü fiyatlar ,15 gün önceye göre %25 fark var.tuik sen çok yaşa. Ülke önümüzdeki 2022 de enerji,benzin, dogalgaz fiyati güncellenmesi ile % 30 enflasyon bile iyimser kalır...

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5. Bu sorun ameliyat ile ilgili bayadır vardı ama şimdi hastaneler medikal malzeme sağlayan firmalara net ödeme yapamıyor.. döner sermayeler azaldı..
    En basit olarak özel hastaneye gidin sadece muayene me kadar olmuş bir sorun..
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bulgaristan asgari ücret 332 EUR dan yılbaşında
    EUR bazında %17 artışla 388 EUR yükselecekmiş..

bugünkü kurla, Bulgaria 6.014 TL alacak...

Bugün hastanelerle ilgili vahim yazılar var.. Ameliyat yapacak malzeme olmaması....
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku

Bu günkü fiyatlar ,15 gün önceye göre %25 fark var.tuik sen çok yaşa. Ülke önümüzdeki 2022 de enerji,benzin, dogalgaz fiyati güncellenmesi ile % 30 enflasyon bile iyimser kalır...

Aralıkta eksi enflasyon çıkarmış birde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Benim eleman muzlu süt müptelası..
    Bimden alıyorum..
    Koli alıyordum ..
    Koli artık getirmiyorlar..
    Büyük ihtimalle zam gelecek..
    Tanesi 1.5 tl 27 adetti..
    Görürseniz. Alın.
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    korkunç ya cauti...bunun sonu nereye varacak arkadaş? markette indirimli ürünlerin olduğu bir bölüm vardı dün markete gittim o bölümü kaldırmışlar...bayağı hesaplı oluyordu her hafta değişik ürünleri ciddi indirimli veriyorlardı müşteri çekmek için...yok artık...eve bozulmayacak ürünlerden (wc kağıdı, peçete, sıvı yağ, pirinç, bakliyat, deterjan, yumuşatıcı, yüzey temizleyici) epey almıştım iyi ki almışım...her gidişimde bir öncekinden pahalı görüyorum aynı ürünü...yani bugün alsam yine kardayım yarına göre...şaka gibi ya...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sabah sabah kan beynime çıktı ya...ekmekçiye gittim ekşi maya tam buğday ekmeği 5 tl idi...daha evvel 4 tl idi hatta 2-3 ay önce 5 tl oldu...bu sabah aldım 7 tl...%40 zam...dere otlu poğaça 3,75 tl idi o da 5 tl olmuş...5 liraya poğaça nedir lan? buna halk nasıl yetişecek?
    Maliyeti yansıtsalar öpüp başınıza koyun. Birde ürünün kalitesini düşüp fiyatı yükseltenler var. Bu gidişatın en can sıkıcı tarafı kaliteli gıdaya ulaşmanın zorlaşması olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 377/1001 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •