Sayfa 387/1001 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Abicim buffett burada bunalıma girer mevduat yapar. Uğur Şahin burada olsa en iyi ihtimalle 5000$ bicak parasına basur ameliyati yapar, en kötü ihtimalle pratisyen olur. Chomsky burada olsa dayaktan kendinden geçer, kitap mitap yazamaz, mapushane kuşu olur. Bura böyle abi. Burası ortadogu işine gelirse.

Yok mücadele etseydik de yok konuşsa idik de filan. Oraları ben geçtim abi eden etsin diom ya haymana da takılırız bundan sonra.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ağzına sağlık dostum , anlatmaya çalıştım ortada böyle bir miktar yokâ�¦
    İnsanların önüne atılan doktorlar varâ�¦
    Yazık gerçektenâ�¦
    O değilde, yarın birgün doktorlar sokağa çıksa maaş artışı diye, millet, "lan dünyanın zammını aldınız, daha ne zammı" diye doktorlara saldıracak.
    A.K.Partisinin tek yaptığı algı operasyonları ile milleti birbirine düşürmek.
    Adamlar para vermeyip, vermiş gibi propaganda yapıyor. ABV

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bu baslikta neden bu kadar celiskili mesajlar var
    Vakkodan alisveris yaptigini soyleyen kisi aycicek yagina 5 tl zam geldi diye evine o yagi almadan donuyor
    Ekmege zam geldi diye fiyatlara sitem ediyor
    Soyle bir celiski daha var Vakkodan alisveris yapan bir kisinin evinden aycicek yagi uzak olmasi gerekiyor
    Aldigin maas ile ay sonunu getirmek icin saglik acisini dusunmezsin aycicek yagi alip kullanirsin
    Vakkodan bir ayakkabiya 6000 verebiliyorsan kusura bakmada ver 200 tl al 5 litre zeytin yagi
    Eh, tutarlılık önemli tabi. Bana işkence yapsalar o parayı vermem. Yolda bulsam yine vermem. Piyango çıksa( gerçi bileti almayana çıkmıyor galiba) yine vermem. Etrafımda bu kadar sıkıntı yaşayan tanıdığım varken bir ayakkabıya 6 bin nasıl veririm. Utanırım lan giymeye.

Bence herkes az biraz utanmalı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Benim anladığım olay görseldeki gibi.
    Emekliliğe etkisi daha yüksek bir sonraki hükümetlere yük bindirilmiş
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    O değilde, yarın birgün doktorlar sokağa çıksa maaş artışı diye, millet, "lan dünyanın zammını aldınız, daha ne zammı" diye doktorlara saldıracak.
    A.K.Partisinin tek yaptığı algı operasyonları ile milleti birbirine düşürmek.
    Adamlar para vermeyip, vermiş gibi propaganda yapıyor. ABV

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Aynı şeyi rizede çay alım fiyatında yaptı bu yalancılar

Çaykur çay alım fiyatını 4 tl açıkladı

Ançak kimse 4 tl den çay satamadı ort 3 tl den elindeki çayı zor sattı üretici nasılmı şöyle

Çaykur 4 tl çay fiyatı açıkladı ancak çay alımına kota koydu koyduğukota dönümde 15 kg
    Yani 10 dönüm çay arsan varsa günde 150 kg çay satabilirsin çaykura
    Çay ürünü 15 -20 günde satılması gereken bi ürün
    Çaykur almayınca ne oldu
    İngiliz liptonun başını çektiği ve çoğu ak boyların olan özel şirketler milletten 2.5-3.5 tl arasında çay aldılar
    Bu ülke çay ithal eden bir ülke çaykur halkın çayını neden almadı satamzmıydı ?
    Sadece iç talep yeterdi
    Ama hurdızlıhalk fakirleşecek ya akp politikası böyle çünkü

Her zaman olduğu gibi Çayda da milletime kazık soktular

6. Benim de xc90 sempatim vardı. Bendeki arabayı satıp 2-3 yaşında da olsa bir tane almayı düşünüyordum(en azından portföy yönetim başarım böyle devam ederse). Son fiyatlara bakmadım bile benim külüstür 400 olduysa, 3 yaşındaki xc90 2 milyon olmuştur herhalde. Şimdi nasıl verelim bu parayı, altı üstü araç. Bir yerden bir yere konforla gitmeni sağlıyor işte, hepsi bu.

Hayır kaskosu bile 20 bin olmuştur o aracın. Param olsa bile o parayı vermem, millet onca sıkıntıda binmeye utanırım şahsen. Geri kalmışlık böyle bir şey işte, üst sınıf araca binmeye bile utanırsın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

288 milyon usd kahve ithal etmişiz.
    Geçen sene...
    Bu kahvenin %74'ü Brezilya'dan gelmiş.
    Bunun 66.000 tonu Türk kahvesinde kullanılmış..
    Brezilya dan gelen Rio Minas çekirdekleri defected coffee tabir edilen en ucuz
    çekirdekler den biriymiş..!
    2400 usd dan gelen kahve, şimdilerde 6.050 usd, tona çıkmış..
    Şubat ayı sonuna kadar TL fiyatlarda %40 civarında artış
    bekleniyormuş.. (kahve stoklayın, ama çekirdek)

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Dolarin kac oldugunu bilmiyorum ama sanirim 8.5 dan fazla degildir
    xc60 vardi bir galericide esinin arabasi idi satliga cikarmis 2020 model 12bin km idi 915bin ilan fiyati gittigimde 910.000 e birakmisti.Mesaji okyuncu ilanlara baktim en dusuk 1.5 m en yuksek 2m yazanlar var.
    Mart ayinda GLB 200 amg almistim cok iyi hatirliyorum 7.30 lardan bozdurmustum ve yaklasik 90.000$ odemistim
    simdi baktim 1.2m 1.5m isteyenler var
    bayinin sitesine girdigin zaman fiyat 800bin ama araba almak istesen araba yok yeni kurlar ile fiyat guncellenmemis Ama alt kisimda yazmislar fiyanlarin guncelleme tarihi 1 aralik 2021 diye
    e bu tarihi gorunce ohaa diyorsun zaten manset haber yapiyorlar 2. el fiyatlari 1 el fiyatlarini gecti diye ama bu haberinde asli astari yok cunku
    Agustos ayinda gelmesi gereken bir 550k para vardi biraz uzadi nasil olsa dolarda sorun degil uzasin dedim 1 hafta once odemesini yaptilar agustosda odeyecekleri para 550bin iken 1 hafta once 795bin odediler
    Yazik gercekten yazik her gecen gun bu ulkenin cocuklarinin genclerinin geleceklerini karartiyorlar
    aileden bir sey kalmaz ise artik onlar icin ev almak araba almak hayalden oteye gitmez

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Benim de xc90 sempatim vardı. Bendeki arabayı satıp 2-3 yaşında da olsa bir tane almayı düşünüyordum(en azından portföy yönetim başarım böyle devam ederse). Son fiyatlara bakmadım bile benim külüstür 400 olduysa, 3 yaşındaki xc90 2 milyon olmuştur herhalde. Şimdi nasıl verelim bu parayı, altı üstü araç. Bir yerden bir yere konforla gitmeni sağlıyor işte, hepsi bu.

Hayır kaskosu bile 20 bin olmuştur o aracın. Param olsa bile o parayı vermem, millet onca sıkıntıda binmeye utanırım şahsen. Geri kalmışlık böyle bir şey işte, üst sınıf araca binmeye bile utanırsın.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 387/1001 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •