Artan

267,50 9.99 12:07
38,14 9.98 12:08
13,83 9.94 12:08
15,86 9.91 09:55
54,95 9.9 12:08
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 12:07
283,50 -10 12:06
45,36 -10 12:08
372,00 -9.98 12:08
79,40 -9.98 12:07
Azalan Hisseler

İşlem

8.460.483.894,60 12:08
5.069.772.166,55 12:08
4.502.640.022,15 12:08
4.467.899.727,40 12:08
3.341.658.603,50 12:08
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 10492 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu konuda kiracılar çok yanlış yönlendiriliyor.
    Kiracıların şunu anlaması gerek; siz kiracısınız. Ev sahibi istemediği durumda o evde oturmanız hertürlü huzursuzluğu beraberinde getirir. Kiracı kiracılığını bilmeli. Adamın milyonluk evinde ayda bin liraya oturuyorsan haddini bileceksin.
    Ha bilmezsen, kanun nizam bir yere kadar...

2.  Alıntı Originally Posted by evo34 Yazıyı Oku
    Bu konuda kiracılar çok yanlış yönlendiriliyor.
    Kiracıların şunu anlaması gerek; siz kiracısınız. Ev sahibi istemediği durumda o evde oturmanız hertürlü huzursuzluğu beraberinde getirir. Kiracı kiracılığını bilmeli. Adamın milyonluk evinde ayda bin liraya oturuyorsan haddini bileceksin.
    AĞZINA SAĞLIK.

Ben de bunu diyorum. Ha direnirim, mücadele ederim, mahkemede kozlarımı paylaşırım diyorsan sen bilirsin..Ben o duruma kendimi düşürmem. İnsanlardan kaçan, mümkün olduğunca az muhatap olmak isteyen biriyim, bununla mı mücadele edeceğim.

Amcaoğlum emlakçı. Dediği şu. Tapudan sonra ihtarname gönder, cevabı aldıktan sonra tahliye davası aç..Uygun bir sebep (ben oturacağım, tadilat yapacağım vs) sun mahkemeye...6 ay içinde daha sonuçlanır diyor...öyle 1-2 yıl sürmüyor kesinlikle dedi...illa ki farklı tecrübeler de olabilir..bana denen bu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by evo34 Yazıyı Oku
    Bu konuda kiracılar çok yanlış yönlendiriliyor.
    Çok yakın zamanda yaşanılan bir örneği anlatayım.

bir tanıdık var kendisi kiraci, ev sahibi yasal kira zammından 6-7 puan fazla zam yapmasını istiyor. (150tl daha fazla.)
    kiracı olan kişi forumda da çokça yer alan çok bilmiş birinden tavsiye alıyor "sakın ekstra zam yapma, atar gider yap hiç bir şey yapamaz ev sahibinin burnunu sürteriz diye gazlıyor" bu kiracı olayı abartıp ev sahibini telefonda tacizle suçluyor tekrar aramasın diye.

ev sahibi ise bölgenin yaman emlakçılarından birine veriyor satma niyeti ile, başta kiracı evi göstermem v.s. dese de ihtarnameyi görünce mecbur gösteriyor ama alıntıladığım yazıdaki gibi burası bi ev konu aylarca sürüyor ev satıldı satılacak gösterdi gösterecek, avukatti şuydu buydu. ayrıca ev sahibinin site yönetimi ile arası iyi oradan da bunlara sıkıntı çıkarılıyor. en sonunda bunlar aylarca evlerinde stres yaşadıktan sonra kendi istekleri ile yeter artık diyip evden çıkıp gidiyorlar.

yani öyle kaybedeceği bir şeyi olmayan evde tek başına yaşayan rahat bi tipseniz ev sahibi ile kötü olun, yoksa ev sahibi ile düşman olmak size bir şey kazandırmaz.
    kiralar bölgede %100 artmışken sizden %6-7 fazla zam isteyen ev sahibine karşı ben hukuğu biliyorum seni süründürüm tavri ile gitmek ev sahibinden çok sizi gerer.

Gelsede gerse öyle bir ev sahibi.
    Komik
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Çok yakın zamanda yaşanılan bir örneği anlatayım.

bir tanıdık var kendisi kiraci, ev sahibi yasal kira zammından 6-7 puan fazla zam yapmasını istiyor. (150tl daha fazla.)
    kiracı olan kişi forumda da çokça yer alan çok bilmiş birinden tavsiye alıyor "sakın ekstra zam yapma, atar gider yap hiç bir şey yapamaz ev sahibinin burnunu sürteriz diye gazlıyor" bu kiracı olayı abartıp ev sahibini telefonda tacizle suçluyor tekrar aramasın diye.

ev sahibi ise bölgenin yaman emlakçılarından birine veriyor satma niyeti ile, başta kiracı evi göstermem v.s. dese de ihtarnameyi görünce mecbur gösteriyor ama alıntıladığım yazıdaki gibi burası bi ev konu aylarca sürüyor ev satıldı satılacak gösterdi gösterecek, avukatti şuydu buydu. ayrıca ev sahibinin site yönetimi ile arası iyi oradan da bunlara sıkıntı çıkarılıyor. en sonunda bunlar aylarca evlerinde stres yaşadıktan sonra kendi istekleri ile yeter artık diyip evden çıkıp gidiyorlar.

yani öyle kaybedeceği bir şeyi olmayan evde tek başına yaşayan rahat bi tipseniz ev sahibi ile kötü olun, yoksa ev sahibi ile düşman olmak size bir şey kazandırmaz.
    kiralar bölgede %100 artmışken sizden %6-7 fazla zam isteyen ev sahibine karşı ben hukuğu biliyorum seni süründürüm tavri ile gitmek ev sahibinden çok sizi gerer.
    SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •