-
Ben bu müçotakis kadar insanlara,çalışanlarına,yatırımcılarına eziyet eden iş insanı görmedim diyebilirim adam borsada bildiğini okuyor kimseyide takmıyor resmen çalıyor spk'nın gözüne baka baka sonra spk bana diyorki elinde kanıt varmı diye..İşi gücü yolsuzluk,dolandırıcılık ,şaibeli ve hileli işler peşinden koşmak tabii ki bu gayri ahlaki işleri yaparken dini kullanmayı ihmal etmemiştir..El Emin bir şahıs olmadığı gibi sözününde ehemmiyeti yok kime sorsan yaka silkiyor baktığını zaman hiç hayırlı işlerde ismi geçen bir şahıs değil tamamen kapalı bir kutu gibi ama içten pazarlıklı kul hakkı yemeyi,ekonomik anlamda zulüm etmeyi seven ve alışkanlık haline getiren zalim ,tutarsız,güven vermeyen bir insan..Dolaysıyla elbette şirketlerinin hisselerin yönlendirenlerde çok ahlaklı dürüst insanlar olmaları mümkün değildir şayet olsalar müçotakis efendinin yanında barınmaları mümkün değildir..Müçotakis'i de koruyup kollayanlara bakıyorum hepsi tek ayak üzere yüz binlerce yalan konuşuyor vatandaşları hala daha kandırmaya,aldatmaya çalışıyorlar onlar öyle yapıkça ben kendi insanlığımdan utanıyorum..Allah sonumuzu hayr eylesin ve bundan böyle iblislerle değilde HZ.ÖMER güzelliğinde,merhametinde,adaletinde,hakkaniyetind e,ahlakında,güvenirliğinde adil insanlarla karşılaştırsın, inşha Allah..Amin..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri