Sayfa 132/354 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Altyapı hazırlıyor[emoji3][emoji3][emoji3]...Tam da Bedelsiz mevsimi yaklaşırken[emoji16][emoji16][emoji16].Satalım mı[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Eğitim vermeye yeltenen denyo ya sözüm. Bu kağıdın kar ile zarar ile gitmesi yada düşmesi söz konusu değil. Bir MAL a anlatır gibi anlatayım. Bu tür kağıtların 3 hanelerde 4 hanelerde fiyatlama sebebi düşük sermaye, düşük lot sayısıdır. Az bulunan mal değerli oluyor... Kar arıyorsan, düşük Fk ve pd/dd hisse arıyorsan gözde var... ozkgy var... Bankalar var.... Düşük sermayeli şirketlerde hırsızlığı daha rahat yapıyorsunuz bu kadar net...Teyide gelmedi ağa baban. Yemedi mi?[emoji3][emoji3][emoji3]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    kaleye alan var mı gerçekten merak ediyorum yıllardır köseleye dönmüş hala provokatif yazılardan vazgeçmiyor sağlık sorunları var sanırım yazık cidden...

2. BABA filmindeki bir sahneyi asla unutmam
    BABA pusuya düşürülür ve yaralanır ölüm döşeğinde ALCAPON a şunu der

Seninle kim anlaşmaya ilk önce gelirse hain o dur der

3. piyasanın kar ya da zarar olumlu ya da olumsuz haber beklentisini önceden fiyatlayıp fiyatlamadığını siz anlayamazsınız diyor :)) komik çocuk... neyse

4. Bir tavan da yetmez ,tavan serisi gelmeli artık,zirveyi geçsin cook bekletti,kagidi ilk aldığımda yeni doğmuştu kizim,su an 10 yasini dolduracak,diger kizim doğalı 2 ay oldu ,artik cok beklemek istemiyorum..
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    inşallah şubat4 hanım bir tavan görelim artık dövize ve enflasyona fazlasıyla yenildik zaten

5. Hic gitmiyor ki,daha gelmem diyip defalarca döndü...
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Sevimsiz gelmiş yine. Hiç bir halt tan anlamayıp, biliyormuş gibi yapan cahil... Ağa babaları, tasmasının sahibi izin vermiş....

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

6. Aynen dedi haklısınız, bayan olmadigi cali muhabbetinden belliydi zaten ama tarzi değişmiş geldi bana
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Arsız bide zamanın da kadın olduğunu yazmıştı burada değil mi subat4 hanım.... Yalancı pislik..

7. Ne filmdi ama...
     Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    BABA filmindeki bir sahneyi asla unutmam
    BABA pusuya düşürülür ve yaralanır ölüm döşeğinde ALCAPON a şunu der

Seninle kim anlaşmaya ilk önce gelirse hain o dur der

8. Saglik sorunuyla dalga geçilmez,ama bn de saglik sorunu diye düşünüyorum, ALLAH sifa versin, ayrica bu provokatör yazilar niye görülmez merak ediyorum
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    kaleye alan var mı gerçekten merak ediyorum yıllardır köseleye dönmüş hala provokatif yazılardan vazgeçmiyor sağlık sorunları var sanırım yazık cidden...

Sayfa 132/354 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •