Sayfa 453/1044 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Sayın T/A geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
    Çok teşekkür ederim...

Eksik olmayın, sağolun...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Aleyküm selam sn. ACEMİ BORSACI bunda daha önce bir çalışma yapmıştım, temel konusunu Selim daha iyi bilir.

Teknik olarak turuncu çizgi kırıldığında yani altında haftalık kapanış yaptığında hakkın rahmetine kavuşmuş.
    Düzelteceği kadar düzelmiş görünüyor şuan siyah kanal orta kesikli çizgi 2.66 burayı geçmeden bi cacık olmaz.
    Geçerse bakarız yine.

MNDRS 2.44 üzerinde kesikli çizgi önümüzde ki hafta için 2.61

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
    Hayırlı haftalar üstadım.

Dandan abim sen şimdi böyle ortaya grafikler falan atıyorsun ya. İmreniyorum. Bende bi resim çizeyim diye özendim sana. Şimdi aşağıya grafik atıyorum. Kesinlikle alım ya da satım tavsiyesi değildir. Sadece doğru mu çizmişim. Yani hatalarım nerde onu öğrenebilir miyim. Hani bu konuda çizim yapmak isteyen olursa nasıl bir yol izlemesi lazım. Öğrenmek babından soruyorum. Zaten patronu da çok sevgili Rıza Bey de çok muhterem bir insandır. Adı herkes tarafından bilinir. Hani dikkatli olun demek istiyorum.

https://invst.ly/wtf6g

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

MNDRS 2.44 üzerinde kesikli çizgi önümüzde ki hafta için 2.61
    Dandanakan abi sağ olasın unutmayıp güncelleme yapmışsın eyvallah ,insallah gider artık.

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Hayırlı haftalar üstadım.

Dandan abim sen şimdi böyle ortaya grafikler falan atıyorsun ya. İmreniyorum. Bende bi resim çizeyim diye özendim sana. Şimdi aşağıya grafik atıyorum. Kesinlikle alım ya da satım tavsiyesi değildir. Sadece doğru mu çizmişim. Yani hatalarım nerde onu öğrenebilir miyim. Hani bu konuda çizim yapmak isteyen olursa nasıl bir yol izlemesi lazım. Öğrenmek babından soruyorum. Zaten patronu da çok sevgili Rıza Bey de çok muhterem bir insandır. Adı herkes tarafından bilinir. Hani dikkatli olun demek istiyorum.

https://invst.ly/wtf6g

Saatlik graf üzerine trend temelli fibo ve ortalamaları koymuşsun yani bunda bir yanlışlık yok.Trend çizgisi yok, gerçi bunun neresine trend çizgisi çekeceksin oda ayrı bir mevzu.
    Son düzenleme : Dandanakan; 06-12-2021 saat: 23:41.

7. Fibo sev. bu şekilde takip edebilirsin. Hisse önceki tepeyi geçtiğinde fibo geliştirme seviyelerini kullanabilirsin.

Sayfa 453/1044 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •