Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,836
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    BİST 100 endeksi 2000 puanı gördü
    En sonunda 2000 yaptırdılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,836
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Zamanında kredi yurtlar yurdunda kalırken kendisini daha önce de bütçe fazlası biraz lüx yaşamıyla tanıdığım ve tanıştığım bi çocuğun parasızlıktan dolayı çoğu eşyasını satışa çıkardığını duyunca belki uygun bişi bulurum diye odasına gittim. Ana baba günüydü, Çocuk ayakkabı, gömlek, walkmen, ne varsa haraç mezat kelepir fiyatına satmıştı. Çocuğun neredeyse üstündeki kıyafetlerinden ve kirlilerinden başka hiç birşeyi kalmamıştı. Bu durumunu görünce biraz üzülmüştüm, tabi o zamanki gençlik heyecanıyla fırsatçılığımdan dolayı da çok utanmıştım. Sanırım Adidas Nike türü çok üst düzey ayakkabı modelleri için bari bunları bu kadar ucuza vermeseydin dediğimde, bugünleri atlatayım, ileride param olunca gene alırım türünden birşeyler söylemişti. Bugünlerde şişe, aselsan, telekomun banka payları ve thy gibi varlıklarımızın satışı ile ilgili inşallah sadece dedikodur dediğim bazı söylentileri sıkça duyunca aklıma bu olay geldi. Neredeyse cuk diye oturmuş.
    Alakası yokta,şuraya takıldım,bu satılan sektörler nasıl geri alınacak eğer pazarlık yapıldıysa ?

3. günaydınlar

Devlet bankasi ABD mahkeme salonlarinda senelerdir sebek gibi oynatiliyor, "FETO, dis gucler" diye gecistiriliyor, adamlarin yuzu kizarmiyor.

Nahyan da Gargash da Turklere "hirsiz" dedi, ulkelerinde 7days diye Ermeni gazetesi var, Turklere de Ata'ya da demediklerini birakmadilar, ulkenin parasini carcur edince gidip FETO yatakcisi dedigindenn dilen.

Ulkenin geldigi yeri yediremiyorum. Bundan dolayi da dillendiriyorum ki emegi gecenlerin de yuzleri kizarsin. Yuzleri kizarmaz tabi ki, ama yine de yuzlerine vurayim.

Vatansever Zarrak'tan da selam varmis. Halk Bankasina devam.

Eklemeden de birakmayim su BAE'yi... Depremde deli gibi anneme ulasmaya calisirken adamlar "Allahlarindan buldular" diye manset atmislardi gazetelerine. O zamanlar Suriye'ye APO icin bastiriyorduk. Khaleej Times'di galiba. Onu da bulacagim.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Zamanında kredi yurtlar yurdunda kalırken kendisini daha önce de bütçe fazlası biraz lüx yaşamıyla tanıdığım ve tanıştığım bi çocuğun parasızlıktan dolayı çoğu eşyasını satışa çıkardığını duyunca belki uygun bişi bulurum diye odasına gittim. Ana baba günüydü, Çocuk ayakkabı, gömlek, walkmen, ne varsa haraç mezat kelepir fiyatına satmıştı. Çocuğun neredeyse üstündeki kıyafetlerinden ve kirlilerinden başka hiç birşeyi kalmamıştı. Bu durumunu görünce biraz üzülmüştüm, tabi o zamanki gençlik heyecanıyla fırsatçılığımdan dolayı da çok utanmıştım. Sanırım Adidas Nike türü çok üst düzey ayakkabı modelleri için bari bunları bu kadar ucuza vermeseydin dediğimde, bugünleri atlatayım, ileride param olunca gene alırım türünden birşeyler söylemişti. Bugünlerde şişe, aselsan, telekomun banka payları ve thy gibi varlıklarımızın satışı ile ilgili inşallah sadece dedikodur dediğim bazı söylentileri sıkça duyunca aklıma bu olay geldi. Neredeyse cuk diye oturmuş.
    Sagolasin paylasim icin. 120 milyar dolarlik devlet mali satildi. Gelinen durum bu olmamaliydi kelebek kardes.

Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    https://twitter.com/Erkan_N/status/1...129173508?s=20

bist 100 analiz

216bin hedef vermiş bize böyle insanlar lazım

moralim yerine geldi
    bir ay önce atmiştık arkadaş nerdeyse bildi

sadece 232 takipçisi var

100 binlik üstadlar takip etsin belki birşeyler kaparlar kahkah

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sagolasin paylasim icin. 120 milyar dolarlik devlet mali satildi. Gelinen durum bu olmamaliydi kelebek kardes.
    Haklısınız sayın 666. Doğru söze ne denir ki? Maalesef gidenin yerine yenisini koyamayacağımız gibi aynı hızla kamu arazileri de satılıyor.

Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •