Sayfa 9/426 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 3401 madde; 65 - 72 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Seneye 40 kuruş temettü gelirse bugün beğenilmeyen patron en sevilen patron olur. 40 kuruş da zor iş değil gemilerin 4 aylık karı güncel fiyatlarla

Bak dipdip yeterince müsamaha gördün.isi tadında bırak gereksiz cümleler kurma.yoksa bel altı yazmak beceremiyecegim bir iş değil. Gereken cevabı alırsın.buraya ben de istediğimi yazarım.sana mi soracagim

Navlunlar ne durumda arkadaşlar bilen var mi

https://seffaflik.epias.com.tr/trans...i-uretim.xhtml

silopi nin 2. ve 3. fazları üretime 4 aralıkta yeniden başlamışlar..ama 3 günlük verilere göre üretim düşük....arızadan önce saatlik üretim ortalaması 230 iken ...son 3 gündür 190 gibi...

yine bir sıkıntısı var gibi...

5. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Navlunlar ne durumda arkadaşlar bilen var mi
    Navlun yukarı gidiyor.

Doların nerelere geldiği ortada. İnşallah biraz daha basarsınız da daha da artırırız.

7.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Navlun yukarı gidiyor.

Doların nerelere geldiği ortada. İnşallah biraz daha basarsınız da daha da artırırız.
    Hissemiz de aşağı.İşin şakası 2 gündür teknik düzeltme bahanesiyle iyi mal düzelttiler,aldılar..
    .
    Kur bu seviyede iken ve iştiraklerde de karlılıkta sorun yok(sa) durmak yok,yola devam.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

8.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Hissemiz de aşağı.İşin şakası 2 gündür teknik düzeltme bahanesiyle iyi mal düzelttiler,aldılar..
    .
    Kur bu seviyede iken ve iştiraklerde de karlılıkta sorun yok(sa) durmak yok,yola devam.
    .
    Syg
    Geldiğimiz belli oldu mu ne?İşin şakası düzeltme bitiyor sanki.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sayfa 9/426 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •