Bana cevap vermeye zahmet etmeyin. Kendi fikrinizi söyleyin. Ýnvesting forumu deðil burasiRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede sacmalýk arýyoruz öylemi)))
A1 in % 43 RTA %44 GLR olmak üzere %87 si halka açýk þirketlerin elinde? ICG dekileri de sayarsak %96 si falan yapýyý sanýrým.
Peki halka arzdan elde edilecek geliri nerede kullanacaklar? Tekrar A1 e yatiracaklar.
GLR ve RTA ya faydasý olmadýðý gibi zararý olacak bu iþin %44 den %30 lara düþecek ortaklýk paylarý.
Bu saçmalýklara artýk biri dur demeli. SPK gelin lan buraya ne yapýyonuz kitapsýz lar aq rum demeli
Siemens Genz bio noldu Kulyutturan paþinyan Ümit Fýrat aldý gitti. Adam bedavaya þirket sahibi oldu. Binayý nakit alýp senetlerle A1 yaþam i verdiler karlý iþ.
Hayvan saðlýðýndan da çekildiler.
.
Millet girmesi girmemesi umurumda deðil. Benim yazmam ortaya deðildir. Kaðýdýn kendisinedir. Bir bak bakalým alýn satýn diye yazmýþ miyim hiç ona gore yorum veya alintila yap. Yüklü kaðýdýn tanýmý size bana göre deðiþir bunu da bilin. Mevzu viop mevzusudur baþka birþey deðil.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O gün bugün mü? Çift dip formasyonu oluþtu sanki...
Arzý seçim sonrasý mý yapar?
A1 life isim olarak satýldý. Mülkler bizde kaldý.
Coronan çok ekmek yedi þirket, Allah bereket versin
Sýrada ne var?
Koskoca iki fabrika var elimizde, ne üreteceðiz
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Bugüne kadar 1 kez al sat yapmadým, hep alýp kenara attým. Kumbara misali
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri