Arama sonucu : 4035 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    22,00 ýn üzerinde kalsýn þu Noel rally bitene kadar , baþka birþey istemiyorum..

Bu arada yeni bý çanak oluþuyor
    6. Çanak olucak bu da elimizde patlarsa))

Corona mevzusu bitti gitti tüm Dünya da. Corona için tahtada olanlar vedalaþýp gidiyor

Ralli bitince , aþý satmak için yine panik havasý estirecekler..

1simit olmuþ 3.5 TL.. çay olmuþ 2.5 tl... 1 adet RTA hissesi ile 5 simit ve 2 çay alýrsýn.

1 adet RTA ile 60 adet simit alýnýyor idi bir zamanlar

Yani hisse fiyatýmýz 240 lira olursa , arada ki açýk kapanýr

)))))

Hoþuma gidiyor hissede ki bu baský

Ne kadar çok baský, o kadar ekmek
    Sn.Külyutar partiden kýnama gelecek bu yorumunuza

Alýntý Originally Posted by moonglow61 Yazýyý Oku
    Kýnama ile kurtarsa yine iyi.. malum bin türlü itham var..
    Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by moonglow61 Yazýyý Oku
    Bir zamanlar 1 hisseye 1 kilo sývýyað alýrdýk. Þimdi 5 hisseye 1 kilo bunu kim hesaplayabilir yaða göre ne kadar fakirlestik.

M2101K9AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

4.  Alýntý Originally Posted by akdere18 Yazýyý Oku
    Bir zamanlar 1 hisseye 1 kilo sývýyað alýrdýk. Þimdi 5 hisseye 1 kilo bunu kim hesaplayabilir yaða göre ne kadar fakirlestik.

Yani þöyle geçen sene 10 bin RTA satip hepsine sývýyað alan bir kiþi bu sene yaðý satýp kaç tane RTA alabiliyor. ( RTA da 60 sývýyað ýda 100 kabul edersek)

5.  Alýntý Originally Posted by akdere18 Yazýyý Oku
    Yani þöyle geçen sene 10 bin RTA satip hepsine sývýyað alan bir kiþi bu sene yaðý satýp kaç tane RTA alabiliyor. ( RTA da 60 sývýyað ýda 100 kabul edersek)

Hemen arþivleri kontrol ettim.Aralýk 2020 de 5 lt.lik ayçiçek yaðý 85 tl imiþ.Yani litre fiyatý 17 tl.Yine Aralýk 2020 de hissemiz 31-44 bandýnda hareket etmiþ.Hadi alt noktaya yakýn rakam alýp kolay hesaplama için 34 tl desek 1 hisse ile 2 litre ayçiçek yaðý alýyormuþuz.Bugün markasýna göre deðiþmekler birlikte 5 lt.lik ayçiçek yaðý litresi 32 tl den 160 tl.Hissemiz 22.14 tl...Yani 1 hisse ile 0.69 litreye düþmüþ alýnabilecek ayçiçek yaðý..2 nire 0.69 nire...Patron efendi oku bunlarý oku..Yok herþey güzel olacak,yok siz neyin sahibi olduðunuzun farkýnda deðilsiniz,yok bedelsiz düþünüyorum,yok çok iyi geliþmeler var ama algý dersiniz diye söylemiyorum geç bu iþleri.Elini vicdanýna götür de hissedarý süründürme.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •