Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam içinde bildiğim kadarıyla Hisse ve USD bazlı fonlardan eser miktarda bulunmakta.Son dönemdeki getirisi bütün varlıklarda yaşanan boğa piyasasından kaynaklı.İlk kurulduğu günlerde PPF'lerin altında getirisi vardı.
    Saygılar.
    ilk kurulduğu dönemde tabii ki ppf lerin altında getirisi oldu çünkü o günlerdeki konjonktör öyle idi. eib de bekleneni verememişti ona benzer başka kurumların fonları da... çünkü repo , mevduat faizleri falan filan şantirifinton o dönem iyi getiriyordu göreceli olarak bazı fonlara göre
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Dostlar, fon larin aylik portfoylerini inceliyor musunuz, usengeclikten iki satir yapip iki degeri tek bir senette duzenliyorlar, sanirim bunun nedeni surekli gir cik olan senetlerde hesabi daha kolay yapiyorlar birini alisa digerini satis kullaniyorlar, oyle dusunuyorum artik. Bir de cok muntanli olan senetleri elbette alamiyorlar atiyorum bir samsung un senet degeri yada google in bir tek senet fiyati oldukca yuksek oldugunu icin oncelikle alim satim da digerlerine oncelik veriyorlar. Ancak catiyi bozmuyorlardir diye dusunuyorum. Yani senet agirliklarinin fon dagilimlarindaki oranlarini cok bozmasa gerek bu davranislari... Yani sozun ozu cok ozenli davraniliyor mu bilmiyorum hatta bu senet alimlarinda gun icinde dogru zamanlarda alim satim yapabiliyorlarmi cok merak ediyorum.

Umuyorum biz yatirimcilari ve kendilerini de sevindirecek calismalarda bulunuyorlardi ki bizler ve onlar uzun sureler fon larda kalici oluruz

Saygilarimla..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. Pdd fonu bilgilendirme için teşekkürler

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostlar, fon larin aylik portfoylerini inceliyor musunuz, usengeclikten iki satir yapip iki degeri tek bir senette duzenliyorlar, sanirim bunun nedeni surekli gir cik olan senetlerde hesabi daha kolay yapiyorlar birini alisa digerini satis kullaniyorlar, oyle bu senet ....................
    Umuyorum biz yatirimcilari ve kendilerini de sevindirecek calismalarda bulunuyorlardi ki bizler ve onlar uzun sureler fon larda kalici oluruz

Saygilarimla..
    yabancı börsa fönlarını mı dillendiriyorsunuz yazıda ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. Teşekkürler bilgilendirme için...bende bugün eıb rpd sua ve opb ye girdim bir miktar .aft yi çok methetti bankadaki MT. 1 senede yuzde 100 getirmiş ..şimdi girsek desekki bize yüzde 50 de yeter acep olur mu ..denemeden bilemeyiz ...piyango gibi almazsan çıkmaz ..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Aramizda alc,dpt,gsp gibi temettu fonlarina yatirim yapan forumdaslar var mi acaba ? Yatirim yapan var ise performanslari tatmin edici mi sizce ?

Bu arada Kub kardesi krs den oldukca farkli getirmis bugun. Genelde birbirlerine yakin gidiyorlardi.

KRS + 2.38
    KUB + 0.72

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Teşekkürler bilgilendirme için...bende bugün eıb rpd sua ve opb ye girdim bir miktar .aft yi çok methetti bankadaki MT. 1 senede yuzde 100 getirmiş ..şimdi girsek desekki bize yüzde 50 de yeter acep olur mu ..denemeden bilemeyiz ...piyango gibi almazsan çıkmaz ..

kaç yıldır yatırım hayatınız var ?

8. 25 sene oldu hep TL .mevduat .
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    kaç yıldır yatırım hayatınız var ?

Sayfa 886/1002 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •