viop eksi açtı. Akşam longları kapamıştım, şimdi çok az longlandım.

Gelişmekte olan ülkelerden faiz artıranlar var. Her faiz artırımını siyonist kanallar saatlerce işliyorlar. Faiz artıran ülkelere bakıyorsun, enflasyonları hep faizin üzerinde.

Bizde faiz enflasyonun altına inince sermaye temsilcisi siyonist kanallar yaygarayı koparıyorlar. Bu halkın kanı ile besleniyorlar. bluumberg de gördüğünüz o erkekler sizin dostunuz değil. Kadınları tartışılır. Durmadan "ediyor olacağız" lı cümleler kuran kadınlarının kendinde olmadıkları, kullanıldıkları açık. Yazıktır yahu.

Faizi enflasyonun altına düşürdük diye savunduğumu sanmayın. Sadece dostunuzu düşmanınızı göstermeye çalışıyorum. tayyip ile bu konuda aynı fikirde değilim, siyonistlerlede değilim. Neticede siyasetçilerle siyonistler aynı ailedenler, biz onların ailesinden değiliz. Onlar aile içinde çekişirler ama birbirlerini korurlar. Sömürdükleri biziz.

tayyip bunlara bağırıyor çağırıyor ama siyasi yasaklı iken gidip soros la konuşan ve siyaset yasağını kaldırtan yine tayyip. Aynı ailedenler. tayyip soros ile gizlice konuştuktan sonra, o dönem cehape nin başında olan baykal devreye giriyor ve tayyipin siyasi yasağını kişisel çaba göstererek kaldırıyor. baykal, kılıçdaroğlu, tayyip, soros, bluuumberg, biden, bahçeli, akşener hepsi aynı ailedenler. Ailede kimisi baba kimisi hayırlı evlat.

MIT den emekli bir aile dostu, TCMB dışındaki bazı siyasi partileri hangi ülkenin gizli servisi kurdu anlatmıştı. Sadece bir tanesi aklımda kalmış. Onuda fransa gizli servisi kurmuş. Benim için önemli partiydi o sebeple aklımda kaldı. Tabi artık önemsemiyorum. Meclis içindekilerini kimin kurduğunu biliyorum zaten. Okuması olan herkesinde bildiğini düşünüyorum.

Her neyse... taktik devam. Hızlı yükseliş sebebi ile BIST de bugün biraz zorlanabiliriz. Bugün 2bin üzerinde kalmaya çalışacağız. kalırmıyız emin değilim ama insekte çıkacağız orasından büyük ölçüde eminim. Umarım katar lılar hedeflerine ulaşmamıştır. Adamların ne zaman BISTi serbest bırakıp gideceklerini bilemeyiz.

bol şans.