Alýntý Originally Posted by Serçe Yazýyý Oku
Haberler genelde satýþ baskýsý yapýyor. Bakalým bunda nasýl bir yol izler.
Sayýn serçe evet yarýn için bu dediðiniz en azýndan baþlangýç seansýnda geçerli. Ama baþýndan beri dediðim gibi bütün bu küfürleri hakaretleri hakkettigini benimde yavaþ yavaþ düþünmeye baþladýðým patron ( not ben hiç küfür etmedim tabiatýma aykýrý) burda oldukça sanki biz hep kaybedeceðiz. Yani bence artýk bütün þikayetlerin baþvurularýn imtiyazlý hisselerin kaldýrýlmasýna yönelik olmasý gerektiðini söylüyorum. Burda sanýrým bazý arkadaþlarýn hissesi kadar bile ortaklýðý yok bu mendeburun. Daha öncede yazdým o ilk rallide çok erken sattý hisselerini hatta GLRYH nin halka açýklýðýný %99 a çýkardý. Bence o da bilmiyordu bu kadar gideceðini.
Kurugýda nin patronu bizim patron olsaydý þuanda tahmin ediyorum 500 falan olurduk.Ýlk defa siyaset yapacaðým bu da sondur inþallah imtiyazlý hisseleri kaldýrana oy verecek duruma geldim. Zaten öbür türlü herkes bize kaldýrýyor.
Benim bulduðum tek çözüm bu ya imtiyazlý hisse diye birþey kalmayacak ya da RTA yi satacak bu adam yoksa bu endeks 250-300 bile olsa dönüp dolaþýp geleceðimiz yer 20 altý dir. En sonuncusu ve benim için en önemlisi kimsenin vebalini almak istemem sonuna kadar buradayým. Ýsteyen satar satmaz bugüne kadar burada kaldýðým için piþmaným. Piþmanlýðýmýnda artarak devam edeceðini biliyorum. Lanet olsun mg ye bermuda þeytan üçgeni gibi çekti bizi tuzaðýna. Herkese hayýrlý cumalar olsun inþallah

M2101K9AG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi