Arama sonucu : 696 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Serbest Yatırım Fonları I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. ızb

İstanbul Portföyün; TEFAS'a açık olmayan serbest fonlarına yatırım yapmak amacıya kurduğu ve TEFAS'a açtığı IZB - Birinci Fon Sepeti Serbest Fonu ilk ayı geride bıraktı.

Kasım sonu portföy dağılım raporuna göre ağırlıklı olarak FYA, IIS ve IIP; daha düşük oranda IAF, IAR, IZV taşıyor.

Henüz portföy büyüklüğü çok küçük 2 MTL seviyesinde; minimum alış 50K adet (yaklaşık 60.ooo TL). Haftada bir kez fiyat oluşuyor. Pazartesi öğlene kadar girilen talep, perşembe günü fiyatından gerçekleşiyor.

Aylık getirisi şu anda %17. İçerdiği IAF'ın aylık getirisi ise %53.

2.  Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    İstanbul Portföyün; TEFAS'a açık olmayan serbest fonlarına yatırım yapmak amacıya kurduğu ve TEFAS'a açtığı IZB - Birinci Fon Sepeti Serbest Fonu ilk ayı geride bıraktı.

Kasım sonu portföy dağılım raporuna göre ağırlıklı olarak FYA, IIS ve IIP; daha düşük oranda IAF, IAR, IZV taşıyor.

Henüz portföy büyüklüğü çok küçük 2 MTL seviyesinde; minimum alış 50K adet (yaklaşık 60.ooo TL). Haftada bir kez fiyat oluşuyor. Pazartesi öğlene kadar girilen talep, perşembe günü fiyatından gerçekleşiyor.

Aylık getirisi şu anda %17. İçerdiği IAF'ın aylık getirisi ise %53.
    Teşekkürler sayın eusebio. Bende hem IIS hem de IZV var şu anda. İkisinden de fazlasıyla memnunum. Ama IZB fonunu da yakından takip ediyorum. İyi bir fon olacak gibi görünüyor

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın eusebio. Bende hem IIS hem de IZV var şu anda. İkisinden de fazlasıyla memnunum. Ama IZB fonunu da yakından takip ediyorum. İyi bir fon olacak gibi görünüyor

Çıkmak istediğinde size dolar ile mi tl ile mi ödeme yapıyorlar

4. Serbest Yatırım Fonları I

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Bu fonun 11 müşterisinden biriyim. Giriş ve çıkışlar TL. ve haftalık. Girişte 50.000ad çıkışta 5.000ad min şartı var.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Son düzenleme : Sparky; 10-12-2021 saat: 08:56.

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Nasıl yani, tabii ki TL. TL ile alınan fonlar bunlar. TEFAS'ta işlem gören fonlar arasında dolar ile alınan fon yok diye biliyorum ben. Ama nitelikli yatırımcı olarak dolar ile de alabilirsiniz bazı fonlari

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •