Sayfa 25/505 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 193 - 200 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by Refik Yazıyı Oku
    İş ve BOFA satışta, satacaksanız yukarıdan satın bari. Satışları Ziraat karşılıyor. Satanların lotlarını da Ziraate istifliyorlar. Bu ne anlama geliyor, fiyatın düşük kalması isteniyor. KAP güzel, hâlâ KAP atabiliyorsunuz demek ki.!
    Pek bir anlamı yok. Sırayla veriyorlar işte. Sanırım k.y. yı araya alıp öğütüyorlar alıcı ve satıcı olarak. Bir gün biri diğer gün öteki yiyor. YTD.

Trend e karar vermedikçe böylede gider muhtemelen.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. 24 Kasım - 09 Aralık 2021 Alım ve Satım..

İş 64 TL alım ortalaması.. Garanti 25 TL.. Bofa 24 TL.. Gedik 31 TL'den okutmuş.. Vakıf 28 TL'den vermiş.. Gedik'in ve Vakıf'ın satışını karşılayanların alım ortalaması yükselmiş..

3. INVESTING de yazılanları okuyunce ben utandım, o nasıl kufurler oyle. degıyormu bunlara. vaybee

4. Patron yürek eti yemiş

Fena fırça kaymış Siemens"ee

Benim hissemi yükseltecek açıklama yapma ,dercesine )))

1 RTA hissesi olana 1,5 adet A1 kapital hissesi diyerek borsadan çagrilan RTA yı A1 kapital in kasasına koyacak kadar çılgın bir patronumuz var. 22 TL den de A1 kapital arz olur

Akıl. Gel peşime takıl
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    INVESTING de yazılanları okuyunce ben utandım, o nasıl kufurler oyle. degıyormu bunlara. vaybee
    İnvestinge normal insan takılmaz. İyi konuşuyorsun diye adam geliyor sana ana v.s. küfür ediyor. Bir insan o kadar iyi niyetli olamaz sen speğin itisin diyor.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    İnvestinge normal insan takılmaz. İyi konuşuyorsun diye adam geliyor sana ana v.s. küfür ediyor. Bir insan o kadar iyi niyetli olamaz sen speğin itisin diyor.
    adamların hakılılıgı da yok degıl..

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    INVESTING de yazılanları okuyunce ben utandım, o nasıl kufurler oyle. degıyormu bunlara. vaybee
    Herkesin tuzu sizin kadar kuru değil beyefendi bu adamın yaptıklarına karşı az bile söylüyorlar insanda biraz onur haysiyet olur tamam burası borsa ama eşek... yapmanın bile bi adabı usulü vardır bunun yaptığı nedir

8.  Alıntı Originally Posted by gece baykuşu Yazıyı Oku
    Herkesin tuzu sizin kadar kuru değil beyefendi bu adamın yaptıklarına karşı az bile söylüyorlar insanda biraz onur haysiyet olur tamam burası borsa ama eşek... yapmanın bile bi adabı usulü vardır bunun yaptığı nedir
    dıkkat edersen ben, adamalar haksızda sayılmaz dedım.. sen ne anladın anlamadım.. ben yazılanların ıcerıgıne dedım, haksızlar demedım

Sayfa 25/505 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •