Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Spk kap açıklama konusunda boşuna uyarmıyor a q açıklamasını anlayan yok yk ceza vermeleri gerekir , sıemens anlaşma varmı yokmu varsa kaç KİT üzerinden yapıldı , kaç sene anlaşma yapıldı ,açıklanacak mevzu bu yemişim varyantını,benim anladığım sıemens anlaşmasınıda açıklamamışlar ama sıemens açıkladı, detaylarını paylaşmaları gerekir, artık er te le ye mez sin piyasaya düştü bu haber şuan yapılan suç spekülasyon yapıyorlar ,net açıklama yapmalılar ,spk ve BİST bence şikayet edin önce şirkete mail atın akşam cevap gelmese spk BİST yürüyün

2.  Alýntý Originally Posted by tarik1234 Yazýyý Oku
    Spk kap açýklama konusunda boþuna uyarmýyor a q açýklamasýný anlayan yok yk ceza vermeleri gerekir , sýemens anlaþma varmý yokmu varsa kaç KÝT üzerinden yapýldý , kaç sene anlaþma yapýldý ,açýklanacak mevzu bu yemiþim varyantýný,benim anladýðým sýemens anlaþmasýnýda açýklamamýþlar ama sýemens açýkladý, detaylarýný paylaþmalarý gerekir, artýk er te le ye mez sin piyasaya düþtü bu haber þuan yapýlan suç spekülasyon yapýyorlar ,net açýklama yapmalýlar ,spk ve BÝST bence þikayet edin önce þirkete mail atýn akþam cevap gelmese spk BÝST yürüyün
    Variantlarýn tespiti için Siemens"in çalýþma ortaklýðý anlaþmasý yaptýðý 73 laboratuvardan biri oldu A1 life.

Hangi ülkede varsa variant, onu inceleyip siemense bildirecek, Siemens de o virüse gire tüm laboratuvarlar ile baðlantý kurup, tespit edilme metodunu paylaþýp, birlikte kit geliþtirecek. Mevzu teþhis etmek üzere..

Extra durum ise, ilk kiti gelistirenden alýp tüm laboratuvarlara satmak , 73 ülke...

Patent hakký v.s , icad edende olmak suretiyle

Anlaþmanýn içeriði bu
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

3.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Variantlarýn tespiti için Siemens"in çalýþma ortaklýðý anlaþmasý yaptýðý 73 laboratuvardan biri oldu A1 life.

Hangi ülkede varsa variant, onu inceleyip siemense bildirecek, Siemens de o virüse gire tüm laboratuvarlar ile baðlantý kurup, tespit edilme metodunu paylaþýp, birlikte kit geliþtirecek. Mevzu teþhis etmek üzere..

Extra durum ise, ilk kiti gelistirenden alýp tüm laboratuvarlara satmak , 73 ülke...

Patent hakký v.s , icad edende olmak suretiyle

Anlaþmanýn içeriði bu
    Öncelikle verdiðiniz bilgiler için teþekkürler. Bu bilgilerin kaynaðýný paylaþabilir misiniz?

Açýk kaynaklarda bu bilgilerin olduðunu sanmýyorum. Anlaþmanýn içeriðini Siemens ten alabileceðinizi zannetmiyorum, bu durumda geriye tek seçenek kalýyor. Bu bilgileri rta veya a1 yaþamdan mý aldýnýz?

Siemens in 73 laboratuvarla çalýþma ortaklýðý anlaþmasý yaptýðýný söylüyorsunuz. Siemens in tweet lerini geriye doðru inceledim. A1 yaþam dýþýnda varyant tespiti konusunda ortaklýk yaptýðý baþka bir firma veya laboratuvardan hiç bahsetmemiþ Siemens.

Bu durumda, Siemens eðer dediðiniz gibi gerçekten 73 laboratuvar ile çalýþýyorsa neden sadece A1 yaþamdan bahsedip onunla kurduðu iþbirliðinden bahsediyor. A1 yaþamý diðerlerinden ayýran nedir?

Sorularýmý cevaplayarak bizi aydýnlatýrsanýz memnun olurum.

4.  Alýntý Originally Posted by Soranoglu Yazýyý Oku
    Öncelikle verdiðiniz bilgiler için teþekkürler. Bu bilgilerin kaynaðýný paylaþabilir misiniz?

Açýk kaynaklarda bu bilgilerin olduðunu sanmýyorum. Anlaþmanýn içeriðini Siemens ten alabileceðinizi zannetmiyorum, bu durumda geriye tek seçenek kalýyor. Bu bilgileri rta veya a1 yaþamdan mý aldýnýz?

Siemens in 73 laboratuvarla çalýþma ortaklýðý anlaþmasý yaptýðýný söylüyorsunuz. Siemens in tweet lerini geriye doðru inceledim. A1 yaþam dýþýnda varyant tespiti konusunda ortaklýk yaptýðý baþka bir firma veya laboratuvardan hiç bahsetmemiþ Siemens.

Bu durumda, Siemens eðer dediðiniz gibi gerçekten 73 laboratuvar ile çalýþýyorsa neden sadece A1 yaþamdan bahsedip onunla kurduðu iþbirliðinden bahsediyor. A1 yaþamý diðerlerinden ayýran nedir?

Sorularýmý cevaplayarak bizi aydýnlatýrsanýz memnun olurum.
    Siemensin þubesinin olduðu her ülkede bir laboratuvar ile çalýþtýðýný biliyorum.. Türkiye ofisi bizi seçti. Bizim diagnovital'i ve ARGE ekibimizi beðenmiþ

DSÖ çaðrýsý ile Siemens ve bir çok laboratuvar, covid19 için istihbarat ortaklýðý yapýyor

Yani virüsü ilk tesbit eden , diðer laboratuvarlara bilgi veriyor
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ama Mg, istediði ürünü istediði kapasitede bizden baþka tedarik yapacaðý þirket olmadýðý için dedi
     Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Siemensin þubesinin olduðu her ülkede bir laboratuvar ile çalýþtýðýný biliyorum.. Türkiye ofisi bizi seçti. Bizim diagnovital'i ve ARGE ekibimizi beðenmiþ

6.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku

DSÖ çaðrýsý ile Siemens ve bir çok laboratuvar, covid19 için istihbarat ortaklýðý yapýyor

Yani virüsü ilk tesbit eden , diðer laboratuvarlara bilgi veriyor
    Ben size kaynak gösterin dedim. Daha önce selçuk ecza ve icg hakkýnda verdiðiniz hatalý bilgileri kaynaklarýný da sunarak düzeltmiþtim. Lütfen doðruluðundan emin olduðunuz bilgileri paylaþýn, bilgiyi aldýðýnýz kaynakla birlikte. Ben biliyorum demeniz o bilginin doðru olduðu anlamýna gelmez, böyle bir doðrulama metodu yok.

7.  Alýntý Originally Posted by Soranoglu Yazýyý Oku
    Ben size kaynak gösterin dedim. Daha önce selçuk ecza ve icg hakkýnda verdiðiniz hatalý bilgileri kaynaklarýný da sunarak düzeltmiþtim. Lütfen doðruluðundan emin olduðunuz bilgileri paylaþýn, bilgiyi aldýðýnýz kaynakla birlikte. Ben biliyorum demeniz o bilginin doðru olduðu anlamýna gelmez, böyle bir doðrulama metodu yok.
    Siemens sitesinde nasýl iþbirliði yaptýðý yazýyor. Hakkýmýzda kýsmýný okuyun . Þirket politikasýný okuyun

DSÖ nün çaðrýsýný okuyun.

Siemen "in uluslararasý misyonu satýrýný iyi okuyun

Eminim sizde anlarsýnýz bu anlaþmalarýn altýnda yatan sebebi

8.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Siemens sitesinde nasýl iþbirliði yaptýðý yazýyor. Hakkýmýzda kýsmýný okuyun . Þirket politikasýný okuyun

DSÖ nün çaðrýsýný okuyun.

Siemen "in uluslararasý misyonu satýrýný iyi okuyun

Eminim sizde anlarsýnýz bu anlaþmalarýn altýnda yatan sebebi
    Kardeþim link koy link, baðlantý ver, anlamýyorsun herhalde.

Misyon, politika, anlaþmanýn altýnda yatan sebep diyerek konuyu saptýrmayýn. Bunlarý sormadým ben size. Mesajýnýzda yazdýðýnýz Siemens in 73 laboratuvarla yaptýðý ortaklýk nerede yazýyor? Siemens neden sadece A1 yaþamla ilgili tweet atýyor, kalan 72 laboratuvardan bahsetmiyor?

Kiþiliðiniz beni ilgilendirmez iyi birine benziyorsunuz ama yazdýklarýnýzýn tamamý boþ lakýrdý ve hamasetten ibaret.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •