Sayfa 815/909 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Sözün bittiği yerdeyiz. Şirketin değerinin pul fiyatına düşmesini bizler gibi izleyen, pek çok şirket şirketimizin değeri bu değil diye geri alım programı hazırlayıp uygulamaya başlamışken Turkcell yöneticilerinin kıllarını kımıldatmamasını şiddetle kınıyorum. Sebep olanları, gerekli aksiyonu almayanları en yüce makam olan Allah'a havale ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by roadruy Yazıyı Oku
    Sözün bittiği yerdeyiz. Şirketin değerinin pul fiyatına düşmesini bizler gibi izleyen, pek çok şirket şirketimizin değeri bu değil diye geri alım programı hazırlayıp uygulamaya başlamışken Turkcell yöneticilerinin kıllarını kımıldatmamasını şiddetle kınıyorum. Sebep olanları, gerekli aksiyonu almayanları en yüce makam olan Allah'a havale ediyorum.
    Araba, ofis, sekreter dahil şirketin her türlü haklarını kullanıyorlar bir de eouro ile maaş alıyorlar bu da yetmiyor yıl sonu kardan pay alıyorlar.
    çoluğunun çocuğunun rızkını buraya yatıranlarla ne işleri olur ki? Yesinler bol bol.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Araba, ofis, sekreter dahil şirketin her türlü haklarını kullanıyorlar bir de eouro ile maaş alıyorlar bu da yetmiyor yıl sonu kardan pay alıyorlar.
    çoluğunun çocuğunun rızkını buraya yatıranlarla ne işleri olur ki? Yesinler bol bol.
    Benim hakkım haram olsun abi. Şu an Rus u Türk ü Amerikalısı İngilizi bunlara saydırıyor.

Genel Müdürümüz Murat Erkan bey ve yardımcılarından oluşan ekibi işlerini çok iyi yapıyorlar. Şirketi sırtladılar götürüyorlar adeta. Hepsine hakkım helaldir. Ancak yönetim kurulunu işgal eden ve o koltukları siyasi referanslar ile dolduranlara hakkım helal değil. Bir tanesi Berat Albayrak maliye bakanı iken yardımcısı idi. Kendisi görevden ayrılınca bunu da buraya yamadı yk başkanı yaptı. Diğeri Anadolu Ajansı müdürüydü görevden alınıp buraya yk üyesi yapıldı, diğeri desen bifiil parti görevlisi diğeri desen vasat bir akademisyen. Koskoca yk koltuklarında yapılan işin uzmanı olup marka yapmış tek kişi Rusların temsilcisi olan yk üyesi ecnebi. Adamlar saç baş yoluyor yk toplantılarında bunların vasıfsızlığı karşısında. Bizde saçta kalmadı yola yola yoluna yoluna kaza döndük.

4.  Alıntı Originally Posted by roadruy Yazıyı Oku
    Benim hakkım haram olsun abi. Şu an Rus u Türk ü Amerikalısı İngilizi bunlara saydırıyor.

Genel Müdürümüz Murat Erkan bey ve yardımcılarından oluşan ekibi işlerini çok iyi yapıyorlar. Şirketi sırtladılar götürüyorlar adeta. Hepsine hakkım helaldir. Ancak yönetim kurulunu işgal eden ve o koltukları siyasi referanslar ile dolduranlara hakkım helal değil. Bir tanesi Berat Albayrak maliye bakanı iken yardımcısı idi. Kendisi görevden ayrılınca bunu da buraya yamadı yk başkanı yaptı. Diğeri Anadolu Ajansı müdürüydü görevden alınıp buraya yk üyesi yapıldı, diğeri desen bifiil parti görevlisi diğeri desen vasat bir akademisyen. Koskoca yk koltuklarında yapılan işin uzmanı olup marka yapmış tek kişi Rusların temsilcisi olan yk üyesi ecnebi. Adamlar saç baş yoluyor yk toplantılarında bunların vasıfsızlığı karşısında. Bizde saçta kalmadı yola yola yoluna yoluna kaza döndük.
    Kardeşim bir şirkette yönetim kurulu başkanı ve genel müdür haricindeki üyelerin hiçbir etkisi olmaz. Önüne karar defteri gelir basar imzayı. Aman dur, soru sorup da bu uyumsuz birisi dedirmeeyeyim aman ekmeğimden olurum der.
    Bence bu işlerde oyun oynayan ve bizleri zarara sokan Esas suçlular Hakk'ını hela ettiklerindir.
    Sen Hakk'ını helal ettiklerini birdaha gözden geçir.

Cuma günü 20 bin Lot ile dip yaptırıp devre kesiciyi çalıştıran Oluşan panik ile gün sonu 2,6 milyon Lot hisseyi toplayan kimdi? kim kime peşkeş çekti acaba?

Son genel kurulda 25 milyar Dolarlık şirketi 5 milyar dolara düşürdünüz dediğimde yöneticiler; hayır şirketin Değeri çok iyi demişlerdi. Meğerse niyetleri 3 milyara düşüreceklermiş ....
    Kim kime peşkeş çekiyor ve kimler de buna göz yumup destek oluyor iyi düşünmek Lazım.
    Son düzenleme : arpaci55; 11-12-2021 saat: 23:48.

5. Ne zaman gitti ki şimdi gitsin.2008 krizinde tupraşı 30 lardan 8 tl.ye kadar sattılar. Tcell de o zamanlar 8-10 tl idi.Şimdi tupraş 173 tl. tcell 20 tl. ancak olabildi.uyuz eşek

6.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Kardeşim bir şirkette yönetim kurulu başkanı ve genel müdür haricindeki üyelerin hiçbir etkisi olmaz. Önüne karar defteri gelir basar imzayı. Aman dur, soru sorup da bu uyumsuz birisi dedirmeeyeyim aman ekmeğimden olurum der.
    Bence bu işlerde oyun oynayan ve bizleri zarara sokan Esas suçlular Hakk'ını hela ettiklerindir.
    Sen Hakk'ını helal ettiklerini birdaha gözden geçir.

Cuma günü 20 bin Lot ile dip yaptırıp devre kesiciyi çalıştıran Oluşan panik ile gün sonu 2,6 milyon Lot hisseyi toplayan kimdi? kim kime peşkeş çekti acaba?

Son genel kurulda 25 milyar Dolarlık şirketi 5 milyar dolara düşürdünüz dediğimde yöneticiler; hayır şirketin Değeri çok iyi demişlerdi. Meğerse niyetleri 3 milyara düşüreceklermiş ....
    Kim kime peşkeş çekiyor ve kimler de buna göz yumup destek oluyor iyi düşünmek Lazım.
    Abi haklısın, benim durumum ölümü görüp sıtmaya razı olmak gibi. En azından yk başkanı gibi sektörden bir haber adam değil tam konunun içinde uzman genel müdür. Bu zevat tcell e çöreklenmeden uzun yıllar önce superonline genel müdürü idi. Adam çok başarılı bir ceo ama yerden göğe kadar haklısın tepesinde bu tipler varken fazla bağımsız adımlar atamaz. Ben diyorum ki en azından o koltukta bunlardan biri olacağına bu olsun. Olsun ki en azından ufakta olsa kapalı kapılar arkasında tavsiyeler vererek yönlendirsin.

Ruslar kafayı yiyorlar. Adamların zararı kolu bacağı geçti vücudu kapladı. Kesip atmak istiyorlar atamıyorlar küllüm zarar. En azından temettüler dolar bazında belirlensin dediler mesela. Düşünsene bu yıl verilen temettü 1,2 brüt 1 TL net ödendi. Dolar 7 idi, 1 dolar 42 cent eden temettü şu an 0,9 cent e düştü. 2022 de temettüyü %50 artırsalar dahi bu yıl verilen temettü kadar etmeyecek. Her türlü safi zarar.

Şirket para basıyor bilanço maşallah diyoruz ama gelirler TL ağırlıklı ve henüz çok ciddi bir zam da yapılmadı. Bunların üstüne yatırım yapılan ekipmanların çoğu ithal ve dolar ile euro bazlı satın alınarak yapılıyor yatırımlar. Şirketin 2022 Ocak ayı ile tarifelere minimum %40-50 zam yapması şart. Yapmaz ise reel zarar söz konusu olur.

Bu adamlar ne yapıyor peki? Zammı geciktiriyor, kamu kurumu mu ulan Turkcell? Halka açık ortakları olan özel bir şirket Turkcell! Kalkıp enflasyon ile mücadele maliyetler dolar ile eşdeğer %40 artmış iken sen zam yapmaz isen görevini kötüye kullanmış ve basiretsiz bir tüccar olarak şirketi yönetmiş olursun. Ben Ocak 2022 de tariflere %40 zam yapmazlar ise şirket yöneticileri hakkında şirketin ortağı olarak görevini kötüye kullanmak ve basiretsiz tüccar olarak şirketi yönetmek maddelerinden dava açarım. Babam mezardan çıksa vaz geçiremez. Yeter artık babalarının çiftliği değil kimsenin Turkcell.

Çok tepkiliyim abi çok, hayatta siyasetten her an kaçan, nefret eden bir adam olarak şu yapılanları kim yaparsa yapsın tepkim değişmez. Doğru tektir yahu. Herkes kamplaşmış herkes birbirine inat edip saçma sapan normalde yapılmayacak şeyleri yapıyor. Belli bir yaşı geçmiş olmasam arkama bakmadan gidecem çok sevdiğim ülkemden. Allah herkese akıl fikir tevazu doğruya doğru diyip doğru hareket etmeyi nasip etsin. Millet dünya da uzayda koloni kuruyor bizim uğraştığımız şu şeylere bak.

7. Bilançoya bakarsak en yüksek işletme giderinin elektrik kullanımı olduğunu görürüz. Elektriğe kaç zam geldi ? %50

Zammı yapan kim? Devlet.

O zaman kalkıp kamu şirketi gibi enflasyon ile mücadele ediyorum ayakları yapmayacaksın. Sen bir KİT değilsin sen bir devlet kurumu dairesi işletmesi vs değilsin.

İşletme Maliyetlerinde ki en üstte olan elektrik giderine gelen zam kadar zam yapacaksın tarifelerine. Bunun lami cimi yok. Yapmazsan davalar yolda. Haberleri olsun.

En tepede ki kralcılar okusun bunları. Bu yazı onlara.

8.  Alıntı Originally Posted by roadruy Yazıyı Oku
    Bilançoya bakarsak en yüksek işletme giderinin elektrik kullanımı olduğunu görürüz. Elektriğe kaç zam geldi ? %50

Zammı yapan kim? Devlet.

O zaman kalkıp kamu şirketi gibi enflasyon ile mücadele ediyorum ayakları yapmayacaksın. Sen bir KİT değilsin sen bir devlet kurumu dairesi işletmesi vs değilsin.

İşletme Maliyetlerinde ki en üstte olan elektrik giderine gelen zam kadar zam yapacaksın tarifelerine. Bunun lami cimi yok. Yapmazsan davalar yolda. Haberleri olsun.

En tepede ki kralcılar okusun bunları. Bu yazı onlara.
    Değerli kardeşim bu işin her ucunu b.k sarmış.
    Rus'ların yanında citi bank ın da hissesi %10 ayrıca newyork borsasında da 200.000.000 Lot satış yapıldı. Onlar da deliriyor.
    Dolar bazında 7/8 kat kazık yediler. Cem Uzan dan yedikleri kazığı çıkardılar da bunu çıkaramadılar.
    Ayrıca Zam yapıp gelir artırsa ne olacak? Sana bana temettü mü dağıtacak?
    Yine o gelirleri de bir türlü iç etmenin yolunu bulacaklar. Zıkkım yesinler. Uzun hikaye.
    Boş ver zam yapmasın da hiç değilse 50 milyon kullanıcıya gitsin hakkımız.
    (pozitif yönden bakalım da canımız daha fazla sıkılmasın.)
    Son düzenleme : arpaci55; 12-12-2021 saat: 21:07.

Sayfa 815/909 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •