Sayfa 805/994 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. ayaküstü muhabbet telefonu yok vatandaşın. yalan ya da doğru bilemeyiz. ama BAE olabilir.ben karıştırmış olabilirim.

diğer taraftan OTOKAR mı koç holdingin garibanı. elektrikli otobüsümüz var yani geleceğe güvenle bakıyorum.belediyelerin ihalesini alırlarsa çok yol gider. hemen hemen tüm illerdeki otobüsler hurdalık vaziyette. otokar alsınlar . ne diyelim sonuçta yerli ve ucuz.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    ayaküstü muhabbet telefonu yok vatandaşın. yalan ya da doğru bilemeyiz. ama BAE olabilir.ben karıştırmış olabilirim.

diğer taraftan OTOKAR mı koç holdingin garibanı. elektrikli otobüsümüz var yani geleceğe güvenle bakıyorum.belediyelerin ihalesini alırlarsa çok yol gider. hemen hemen tüm illerdeki otobüsler hurdalık vaziyette. otokar alsınlar . ne diyelim sonuçta yerli ve ucuz.
    Otobüsten çok zırhlıya ihtiyacımız var,BAE ile yapmış olduğumuz Rabdan 8x8'lerin belki sözleşme yenilemesi olabilir diye düşünmüştüm

3. Madem ki borsa dolar yükseldi fiyatlar düşük kaldı diye gidiyor. Bu senebası otokar * kur dediğimizde fiyat 900 TL'den fazla ediyor.ama ben beklemem fırsat diger hisselerde var diyenler gidecektir tabi ki sonuçta yaklaşık 600 hisse var.
    Şimdi gelelim Otokar in gerçekten sermayeye ihtiyacı var mı . Koç holding arkasında sermayeye ihtiyacı yok. Ama Koç holding derse ki, gelecek nesil araçların tümünü ben üreteceğim.elektrikli olayını genişlettik . Doğalgaz olayını genişlettik. Taşiyici olayni genisletecegiz .Olabilir.

Dünyada en ucuz işçilik şuan ülkemizde bu bir .
    Fiyatları en uygun yer yine ülkemizde bu iki.
    Avrupa Asya Amerika Afrika ya satışta sıkıntı yok bu üç.

Savunma sanayi ürünleri bile mevcut.

Koç holding firmaları yere düşse değerini kaybetmez.hic batan Koç firması var mı?
    Yada geleceğe yônelik çalışmayan bir koç holding firması.

Lakin hisse fiyatına gelince durum değişik . hisse senedi sayısı olarak, sermaye olarak, elde ettiği kâr olarak, farklı yerlerde olacaktır düşüncesiyle aldık bakalım.

Alıntı Originally Posted by internetyazari Yazıyı Oku
    Otobüsten çok zırhlıya ihtiyacımız var,BAE ile yapmış olduğumuz Rabdan 8x8'lerin belki sözleşme yenilemesi olabilir diye düşünmüştüm
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Madem ki borsa dolar yükseldi fiyatlar düşük kaldı diye gidiyor. Bu senebası otokar * kur dediğimizde fiyat 900 TL'den fazla ediyor.ama ben beklemem fırsat diger hisselerde var diyenler gidecektir tabi ki sonuçta yaklaşık 600 hisse var.
    Şimdi gelelim Otokar in gerçekten sermayeye ihtiyacı var mı . Koç holding arkasında sermayeye ihtiyacı yok. Ama Koç holding derse ki, gelecek nesil araçların tümünü ben üreteceğim.elektrikli olayını genişlettik . Doğalgaz olayını genişlettik. Taşiyici olayni genisletecegiz .Olabilir.

Dünyada en ucuz işçilik şuan ülkemizde bu bir .
    Fiyatları en uygun yer yine ülkemizde bu iki.
    Avrupa Asya Amerika Afrika ya satışta sıkıntı yok bu üç.

Savunma sanayi ürünleri bile mevcut.

Koç holding firmaları yere düşse değerini kaybetmez.hic batan Koç firması var mı?
    Yada geleceğe yônelik çalışmayan bir koç holding firması.

Lakin hisse fiyatına gelince durum değişik . hisse senedi sayısı olarak, sermaye olarak, elde ettiği kâr olarak, farklı yerlerde olacaktır düşüncesiyle aldık bakalım.

Zırhlıda ki kârlılık daha yüksek, yaklaşık olarak %25 oranında
    4 zırhlı 12 otobüs gibi birşey

5. https://www.youtube.com/watch?v=8xRiyginZFU

İtalyanca bilmeyen bile anlar [emoji41] [emoji16]

6. insan üstü gayretle eline gö.....ne sağlık.......hissenin ırzına geçtin yine.....

Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba,
    tanıdığım biri katarlıların otokar ile ilgilendiğini söyledi. bilemiyorum nedir, ne değildir.
    Katarlıların ortak oldugu suudı yatırımcılar dıyelım
    yatırım tavsıyesı degıldır

Sayfa 805/994 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •