korktuðum tek bir þey vardý benim"þirketin içeriden soyuluyor olma olasýlýðý"kaðýt üzerinde yani bilançolarda sahtelik-sahtecilik,þahsa ait tüm þirketlerin birbirine dolaþtýrýlmýþ ve her cebinde kendinde olmasý velev ki durum bunu gösteriyor gidiþat hiç hoþ deðil zaten %74 vatandaþa giydirilmiþ vaziyette boþaltýp patlatsalar ne olur ki?olan yatýrýmcýya olur!ÝMKB 100 lerce örnekle dolu...Ülkemiz þeffaflýðý býraktý yeni yönetim düzeni malesef söylenenlerin tersi oldu hayal kýrýklýðý yarattý herkeste ve T.C tarihinin en büyük ve derin krizine girdi ve bu kriz öncekilerede hiç benzemiyor veriler çok farklý hepimiz 6 ay evveline göre %100 fakirleþtik zaten ayrýca birde bu puþtun hissesinden kol gibi girdi bana ,umarým 1 kez daha çýkýþ fýrsatý verir.Satacak ve ayrýlacaðým.Siyasi yazmadým ne iktidardan ne muhalefetten yanayým kararsýzým sandýða gitmeye niyetimde yok,sadece görüþlerimi beyan ettim lütfen kimse üstüne alýnmasýn,
haklarýnýzý helal ediniz kýzgýnlýklarýmda kýrdýklarýmda hoþ görsünler sanýrým artýk ruhhalimizde hederoldu.saygýlar sevgiler hürmetler.YTD