iki hafta önce aldığım erken rez. tatillerin fiyatına baktım tekrar.. 10 bin lira civarı artmış.. bu sene güneyde pek yerli olmaz..
yeni nesil için yurtdışı zaten hayaldi.. kendi ülkelerinde de tatil yapamayacaklar.. 3. sınıf turiste hizmet edecekler..
Ünlü Fizikçi Sir Isaac Newton Borsada Neden Battı?
https://www.google.com/amp/s/www.lat...ada-batti/amp/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
En ünlü sözlerinden bir tanesi yıldızların hareketlerini hesaplayabilirim, insanların çılgınlıklarını değil. bu batıştan sonra söylemiştir.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Mengen Çiftliği tereyağı Carrefour da 69.9 son tren ben taraklı veya bunu tercih ederim 250 TL gömdüm önceden de pınar Torku vb almıştım ancak tereyağ borsasına girip tahtayı çizdim .
25 litre ayçiçek yağı
5 kilo bal
,40 kilo un
40 kilo şeker
10 kilo kuru fasulye
25 kilo migros gönen baldo
25 kilo kırmızı mercimek
12 kilo istavrit
20 kilo Norveç uskumrusu
Yarım koyun
Son 3 madde XL derin dondurucuda
Buzdolabı da XL 600 litre dolu
Deterjan , çamaşır suyu , şampuan ,sabun banyo dolabı dolu
Tuvalet kağıdı az
İşte bizim depo böyle
Daha sebze bezelye vb
15 kilo zeytin kurduk 10 kilo zeytin aldık
Artık biktik depolamaktan
Hehhehe
Ali Ekber Yıldırım: Gıda fiyatları gelecek yıl daha yüksek olacak
https://www.cumhuriyet.com.tr/tarim/...olacak-1891907
Ayvaların büyükleri heybede.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Eylülde Köyde yaşayan akrabalara sipariş veriyorum. Dolu hesabı kuru fasulye,nohut,bulgur ayarlıyorlar. Ekimde gidip alıyorum. Gitmişken 40-50 km uzakta su değirmeni bulunan köye uğrayıp un alıyorum.
Yer İmleri