Originally Posted by
roadruy
Benim hakkım haram olsun abi. Şu an Rus u Türk ü Amerikalısı İngilizi bunlara saydırıyor.
Genel Müdürümüz Murat Erkan bey ve yardımcılarından oluşan ekibi işlerini çok iyi yapıyorlar. Şirketi sırtladılar götürüyorlar adeta. Hepsine hakkım helaldir. Ancak yönetim kurulunu işgal eden ve o koltukları siyasi referanslar ile dolduranlara hakkım helal değil. Bir tanesi Berat Albayrak maliye bakanı iken yardımcısı idi. Kendisi görevden ayrılınca bunu da buraya yamadı yk başkanı yaptı. Diğeri Anadolu Ajansı müdürüydü görevden alınıp buraya yk üyesi yapıldı, diğeri desen bifiil parti görevlisi diğeri desen vasat bir akademisyen. Koskoca yk koltuklarında yapılan işin uzmanı olup marka yapmış tek kişi Rusların temsilcisi olan yk üyesi ecnebi. Adamlar saç baş yoluyor yk toplantılarında bunların vasıfsızlığı karşısında. Bizde saçta kalmadı yola yola yoluna yoluna kaza döndük.
Kardeşim bir şirkette yönetim kurulu başkanı ve genel müdür haricindeki üyelerin hiçbir etkisi olmaz. Önüne karar defteri gelir basar imzayı. Aman dur, soru sorup da bu uyumsuz birisi dedirmeeyeyim aman ekmeğimden olurum der.
Bence bu işlerde oyun oynayan ve bizleri zarara sokan Esas suçlular Hakk'ını hela ettiklerindir.
Sen Hakk'ını helal ettiklerini birdaha gözden geçir.
Cuma günü 20 bin Lot ile dip yaptırıp devre kesiciyi çalıştıran Oluşan panik ile gün sonu 2,6 milyon Lot hisseyi toplayan kimdi? kim kime peşkeş çekti acaba?
Son genel kurulda 25 milyar Dolarlık şirketi 5 milyar dolara düşürdünüz dediğimde yöneticiler; hayır şirketin Değeri çok iyi demişlerdi. Meğerse niyetleri 3 milyara düşüreceklermiş ....
Kim kime peşkeş çekiyor ve kimler de buna göz yumup destek oluyor iyi düşünmek Lazım.
Son düzenleme : arpaci55; 11-12-2021 saat: 23:48.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
Yer İmleri