Sayfa 461/1004 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    görünen o ki, haftasonu iş dünyası ile yapılan toplantı epey verimli geçmiş
    iş dünyası tamam da iç dünyasında neler oluyo acep ne güzel köşe de yazıyoduk kim adına operasyon çektiniz vs. diyo mudur?

rıdvan da kanal da atıp tutuyodu verdiler feneri olmadı sonra geri kanala geçti

2. 14,0354 den ve 14,3063 den 100er dolar bozarak müdahale ettim .Sakinleşsin biraz ********

3. Atilla Yeşilada merkezin 50 milyar USD'si var diyor. Çıkacak yabancı kalmadı, cari açık azalıyor artık çok talep yok isterse merkez kuru 11' e çeker diyor? Siz ne diyorsunuz. Polemik için sormuyorum söyledikleri neden çalışır neden çalışmaz.

4. Reytingi iyi mi ?

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok canım mümkün değil
    2001 krizi zirvesini tefe ile günümüze uyarlarsak o rakam çıkıyor.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. hafta sonu danışmanlar birlik birlik gezip yeni modeli anlatıyor.

bu kadar çabuk R imkansız.

araba savrulursa el freni değil gaza basman gerekir.

limit yok..

çok çıktı ee sat ne yapıcan TL yi? eksi bilmem kaç... inanılmaz kredi patlamsı var ticarilerde? kim alıyor?

en çok kim bağırıyorsa o alıyordur. halkta o kadar para yok.

7.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada merkezin 50 milyar USD'si var diyor. Çıkacak yabancı kalmadı, cari açık azalıyor artık çok talep yok isterse merkez kuru 11' e çeker diyor? Siz ne diyorsunuz. Polemik için sormuyorum söyledikleri neden çalışır neden çalışmaz.
    vakit kaybı...
    ytd..

8.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada merkezin 50 milyar USD'si var diyor. Çıkacak yabancı kalmadı, cari açık azalıyor artık çok talep yok isterse merkez kuru 11' e çeker diyor? Siz ne diyorsunuz. Polemik için sormuyorum söyledikleri neden çalışır neden çalışmaz.
    Büyük kurumlardan sürekli talep olacak. MB sattığını azar azar da olsa yerine koyacak. Talep oldukça yukarı gider bence..

Sayfa 461/1004 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •