Sayfa 463/1004 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada merkezin 50 milyar USD'si var diyor. Çıkacak yabancı kalmadı, cari açık azalıyor artık çok talep yok isterse merkez kuru 11' e çeker diyor? Siz ne diyorsunuz. Polemik için sormuyorum söyledikleri neden çalışır neden çalışmaz.
    Bir süredir kendisini dinliyorum hiç de öyle söylemiyor sanki.

Söylemişse de dalga geçmiştir. Benim gözlemlerime göre hakarete varır derecede verip veriştiriyor saray ve saray sakinlerine düşük faiz yüzünden.

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Şu kur vs tek merak ettiğim husus akp ye oy veren bir asgari maaşlının veya emeklinin kur sınırı neresi?
    Çoğunluğu hala kime düşman olmaları isteniyorsa ona kızıyor,çarşı-pazarda soru sorulan malum partili vatandaş hala;ne yani zammı C.b mi yapıyor,dış minnaklar,hain marketler,kılışdar ve açılımını bilmediği nice örgüt ismi sayıyor.....

3.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada merkezin 50 milyar USD'si var diyor. Çıkacak yabancı kalmadı, cari açık azalıyor artık çok talep yok isterse merkez kuru 11' e çeker diyor? Siz ne diyorsunuz. Polemik için sormuyorum söyledikleri neden çalışır neden çalışmaz.
    enf>faiz?

2022 enflasyonu kaç?

Kur enflasyon geçişkenliği kaç?

Sıcak parayı elimizin tersiyle itmek?

İşler kontrolden çıktı mı, hala kontrol edilebilir mi, aşısı ne bunun, faiz...faiz neydi nass...

Ne zaman 180 derece olmasa bile 45-90 derece dönüleceğini kim biliyor...bir kişi..

4.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    saçmalamış TL parasal sıkılaştırma olmadıkça 50 milyar buhar olur çalışmaz o TL sıkılaştırırsan piyasalar kitlenir bi inat uğruna gidiyoruz anlatanlar eksik anlatıyorlar faizi düşürüp enflasyonu düşürmen için TL sıkı para politikası uygulamamız gerek uygularsak piyasalar kitlenir boş maceraya çıktık 94 ruhu loading
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Çoğunluğu hala kime düşman olmaları isteniyorsa ona kızıyor,çarşı-pazarda soru sorulan malum partili vatandaş hala;ne yani zammı C.b mi yapıyor,dış minnaklar,hain marketler,kılışdar ve açılımını bilmediği nice örgüt ismi sayıyor.....
    O zaman ölene kadar mokoko

6. Matriks tepe 14.4635 diyor

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    sarhoşkenmi söylemiş

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Dolar yükseldikçe borsada coşuyor
    dolar final banda girince oraya da küsküyü verirler diye tahmin ediyorum
    dolar sat hisse al durumu..

Sayfa 463/1004 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz