Sayfa 809/994 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. şirketin son ayda açıkladığı osd verilerinde zırhlı araç üretim ve teslimatı görünmüyor. elde zırhlı siparişi olmadığından değil otokar sipariş üzerine çalıştığı için her yapılan anlaşmanın belli bir takvime göre üretim ve teslimatı takvimlendiriliyor. geçtiğimiz yıl açıklanan 110 milyon dolarlık afrika anlaşmasının hem 2021 de hem de 2022 de teslimatlarının devam edeceği açıklanmıştı. serdar görgüçün edr ye yaptığı açıklamaya göre de 2022 de arma ve cobranın farklı varyantlarının üretimi devam edecek.
    edr ye yapılan röportaj
    https://www.edrmagazine.eu/otokar-lo...ompany-gm-says

2. Bistin son rallisinden nasibimizi alamadık diyebiliriz. Dolar bazlı bu seviyelerde hissenin yürümesi için ek bir nedene anlaşmaya gerek olmadığını düşünsemde speğin elini ayağını titretecek bir zırhlı anlaşması gelmesi hiç fena olmaz

3. Geçtiğimiz yıl tüpraş aselsan tofas gibi hisselerde olan ve fiyatla ilgilenen pekçok kişi sıkılıp belkide söve söve sattı hisselerini. Sebebiyse fiyat hareketleriydi. Şirkete odaklanan yatrmcı sabrı ölçüsünde nasibini almıştır bu yıl. Bu yılda otokar endekse ya da bu şekilde iyi performans sergileyen şirketlere göre zayıf performans gösteriyor. Haliyle her yer giderken zayıf performans göstermesi pekçok yatrmcının sabrını zorluyor. Eğer gerçekten rasyolarının pahalı olmadığını düşünüyorsanız gelecek dönemlerdeki karlılığın ve iş akışının iyi geleceğine inanıyorsanız şirkete odaklanmanız hisse fiyatını izlemekten çok daha sağlıklı kararlar almanızı sağlar. Benim vade derdim yok alma ya da satma gibi bi kaygımda yok bu yüzden gitmiş gitmemiş çok sorun değil benim için. Martta vereceği temettü önümüzdeki yıllarda verebileceği temettüyü etkileyebilecek anlaşmalarda bu yüzden fiyat hareketlerinden çok daha önemli. Yapılan röportajlarda azçok ipucuda alıyoruz şirketin kovaladığı işler konusunda. Bu şirket gerçekten büyük işler kovalıyor. Olur olmaz nasiptir hem yatrmcısı için hem şirket için. Baede 2017 de armanın elediği rakipleri düşününce de umutsuz olmaya gerek yok aksine fazlasıyla umut veriyor yetkililerin açıklamaları. Serdar görgüçle bu yıl yapılan röportaj tulpar sınıfı 4 ülkenin araç alımı takip ediliyor 2022 de
    https://twitter.com/anadoluajansi/st...qQrepqeJw&s=19

4.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    gene otokarı kötüleyen bu hesapların paylaşımlarına göre, otokar kazakistana sadece arma ve tulpar satmayı hedeflemiyor. öncelikle bu araçların belli sayıda alınması sartıyla kazakistanda bir fabrika kurulması ve araçların orada üretimi hedefleniyor. arma tulpar cobra2 hatta otobüs üretimi bile hedefleniyor. hatta yıllık hedeflenen sayıları da içeren paylaşımları var
    Bence kurdan ötürü Ülkemizde üretilen herşey ama herşey cok ucuz kaldı. Otokar seneye satış rekoru kıracak. Hem savunma sanayisinde, hem diğer ticari araçlarda. Avrupa bu fırsatı değerlendirecektir.kur yükseldikçe yükselmesini bekliyorlar. En kârli oldukları yerden Otokar ürünlerine binlerce sipariş gelecektir.hatta tüm ülke ürünlerine sipariş gelecektir.
    İran ambargosu açılırsa mükemmel olur.iran bizim için en aç pazar.hem savunma araçlarında hem otobüs kamyon kamyonet minibüs .
    İran ticareti bizi uçurur.sonucta ABD enflasyondan ötürü petrolü düşürmek isteyecektir.

5. 2 gün önce yayınlanan kolombiya expodefansa fuarında otokar yetkilisiyle yapılan röportaj. 3.dakikada başlıyor otokar kısmı
    https://twitter.com/Ayvazoglu10/stat...ZS0SXLnaw&s=19

6.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Bence kurdan ötürü Ülkemizde üretilen herşey ama herşey cok ucuz kaldı. Otokar seneye satış rekoru kıracak. Hem savunma sanayisinde, hem diğer ticari araçlarda. Avrupa bu fırsatı değerlendirecektir.kur yükseldikçe yükselmesini bekliyorlar. En kârli oldukları yerden Otokar ürünlerine binlerce sipariş gelecektir.hatta tüm ülke ürünlerine sipariş gelecektir.
    İran ambargosu açılırsa mükemmel olur.iran bizim için en aç pazar.hem savunma araçlarında hem otobüs kamyon kamyonet minibüs .
    İran ticareti bizi uçurur.sonucta ABD enflasyondan ötürü petrolü düşürmek isteyecektir.
    2015 yılında iranın oghab firmasıyla otokar otobüslerinin üretimi konusunda bi anlaşma yapılmıştı ne olmuştur soneasını bilmiyorum. Linki vardı bulup atarım

7. Sayın Otokar , ben bunları okuyarak yazmadım.hatta ilk defa gördüm. [emoji23]
    İran gerçekten çok önemli bir pazar.
    Dibimizde yarısının bizle aynı dili konuşmasi ve kültürel açıdan benzer yönlerimizin bulunmasi ülkemizi tercih edeceklerdir.
    En önemli sebep artık çin, ticareti türklerin alması gerekebilir.mikro elektronikte sıkıntımız var.cin ile yarış yapamayiz.
    1980 yılında Çin bizden gerideydi. Güney Kore de gerideydi.
    Suriye Irak İran Azerbaycan Afrika Asya Ortadoğu ülkeleri Avrupa. Ayrica Amerika ile ticaret hacmi en yükseklerde.
    Otokar iyi olacaktır lakin enflasyon için para politikasını doğru yönetmeliyiz.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Sayfa 809/994 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •