Sayfa 577/612 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050
    Dolar bazlı hangi tarafa gidecek bakalım.Aşağı çanak mı yukarı çanak mı ......?

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Dün TEB den 9000lot satış yazdım 23,50 ama gördün tınlamadın çok nazlısın at peni..... devamı var yatırımcı ilişkilerinde gözde hnm ( biz hissemize karışmıyoruz serbest piyasa fiyatları belirliyor) bıkmadan devam aynı şeylere ralli biterse fiyat ne olur kestiremiyorum petun yönetimi alayınız ahlaksızsınız üç beş tane çantacıya göz yumuyorsunuz bildiğiniz halde tahtadaki iğrençliği körler sağırlar birbirini ağırlar

3. Endeks uçuyor bizim kağıt niye gitmiyor çözemedim ne zaman gidecek acep??

4.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Selçuk yaşar holdingten elini ayağını çekmişti uzun süredir onursal başkan pozisyonunda idi üstteki yazımda belirttim yönetim aşırı ruhsuz hantal çıkıp bir açıklama yapın yeni bir vizyon işler planlandığı gibi gidiyor iki kelam etseler her şey değişecek eskiden beri içten içe kavga vede anlaşamıyorlar türkiyenin marka bilinirliği en yüksek gıda firması yazık ediyorlar ellerinde çamlı gibi şirket var kıymetini bilmiyorlar
    Aile içi kavga ayyuka çıktı düşündüğüm gibi oldu yasemin yaşar vefat eden mustafa selim yaşar eşi aileye savaş açmış durumda bekleyip görelim duyumlarıma göre en kısa zaman

5.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Selçuk yaşar holdingten elini ayağını çekmişti uzun süredir onursal başkan pozisyonunda idi üstteki yazımda belirttim yönetim aşırı ruhsuz hantal çıkıp bir açıklama yapın yeni bir vizyon işler planlandığı gibi gidiyor iki kelam etseler her şey değişecek eskiden beri içten içe kavga vede anlaşamıyorlar türkiyenin marka bilinirliği en yüksek gıda firması yazık ediyorlar ellerinde çamlı gibi şirket var kıymetini bilmiyorlar
    Duyumlarıma göre en kısa zamanda genel kurula gidecekler. Not( investing vede bir çok yerde genel kurul haberi bilemiyorum asparagas haberde olabilir)

6. Umarım anlaşırlar hissenin önü açılı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050

8. Uzaktan gördüğüm BAE ile epey içli dışlı gibiler. Satsalar şirketleri BAE fonlarına iyi olur bu durumda. hem yatırımcı için hem kendileri için sanki....

Sayfa 577/612 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •