Sayfa 737/1001 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bircok vadeli hissede teorik fiyat ucmus sekilde
    Cok guzel firsat aslinda
    1 milyonluk spot akbank al ayni karsilikda vadeli akbank sat kazanc=30bin civari
    1 milyonun 1 aylik kredi faizi 15.000 dersek 14 15 bin lira guzel kazanc
    Şu ortamda beni cezbetmedi. Fakat bunun olacağını biliyordum, bir noktada aratacaktı. Ucuza likiditeye ulaşma imkanı olmayan kimse parasını TL olarak bağlayıp yıllık %18 almaya razı gelmez bu ortamda. Birkaç hafta önce öyleydi. Burada merak ettiğim, banka aracı kurumları neden bu işe girmiyor. Borsa para piyasasında overnight %16-17 ile borçlanıp, %30-40 ile Viop'ta kazanç elde edebilirler spot long-vadeli short yaparak. Bunu yapmamaları şaşırtıcı. Sana bana anlamsız ama MB'nin parasına ulaşabilenler için anlamlı.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2. Bugün ,

Dipten aldım-tepeden sattım ..tepeden sattım-dipten aldım ..diyen yoh mu!?
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bircok vadeli hissede teorik fiyat ucmus sekilde
    Cok guzel firsat aslinda
    1 milyonluk spot akbank al ayni karsilikda vadeli akbank sat kazanc=30bin civari
    1 milyonun 1 aylik kredi faizi 15.000 dersek 14 15 bin lira guzel kazanc
    Vade sonu fark sıfırlanmazsa iki katına çıkarsa.
    spotu 100 den aldın vadeliyi 105 den sattın.
    Spot 100, vadeli 110 olursa.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bugün , dipten aldım-tepeden sattım ..tepeden sattım-dipten aldım ..diyen yoh mu!?
    Malesef viobdan çekildim mert abi,cüccük gibi kalan tüm parayı yılanoğluna bastık... Bundan sonra aldım verdim ben seni yendim tarzında benden yazı göremezsin
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bugün ,

Dipten aldım-tepeden sattım ..tepeden sattım-dipten aldım ..diyen yoh mu!?
    Muhakkak vardır. Yoksa işlem gerçekleşmezdi. Ama dip ve tepeden ben yoktum. Aralarda ısırdım sadece.

Teminatlarda değişiklik var. Yarın açılışta cümbüş olabilir.

6. gece sankı 14 70 gorulebılır gıbı hareketler olıuyor son 1saat
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. sen spotta alip vadelide sattigin icin yarinki fiyatlanlamanin bir anlami yok
    islem yaptigin andaki fiyatlar senin icin onemli olan
    vade sonunda spotta aldigin hisseleri vadeli sattigina teslim ediyorsun

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Vade sonu fark sıfırlanmazsa iki katına çıkarsa.
    spotu 100 den aldın vadeliyi 105 den sattın.
    Spot 100, vadeli 110 olursa.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. araci kurumda kredi limiti yada bankada hazir TL kredi limiti olanlar icin bulunmaz firsat bence .
    su ortamda dolar bozdur vs vs bu islemi yapmak olmaz zaten
    bugun cokda guzel oran almistim bankadan 1.44 ile tl kredi cekip bu islemi yapacaktim
    Yalniz son zamanlarda cekilen krediler dolara altina coin e gittigi icin banka krediyi onayladi fakat alacagim seyi belgelendirmemi istediler bu yuzden olmadi. bu sorun olmasa su firsati kacirmazdim

Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Şu ortamda beni cezbetmedi. Fakat bunun olacağını biliyordum, bir noktada aratacaktı. Ucuza likiditeye ulaşma imkanı olmayan kimse parasını TL olarak bağlayıp yıllık %18 almaya razı gelmez bu ortamda. Birkaç hafta önce öyleydi. Burada merak ettiğim, banka aracı kurumları neden bu işe girmiyor. Borsa para piyasasında overnight %16-17 ile borçlanıp, %30-40 ile Viop'ta kazanç elde edebilirler spot long-vadeli short yaparak. Bunu yapmamaları şaşırtıcı. Sana bana anlamsız ama MB'nin parasına ulaşabilenler için anlamlı.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 737/1001 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •