Alýntý Originally Posted by Refik Yazýyý Oku
Sayýn Hayek, bence, bence diyorum, siz de artýk nedamet duyun da hayali hüsrana düþtüðünüzü yazýn iki satýr. Bir yýldýr gerek GLRYH ve gerekse RTABL forumunda hemen hemen okumadýðým hiç bir yorumunuz kalmamýþtýr diyen birisi olarak söylüyorum bunu. Tahsisliymiþ, bedelliymiþ yazdýnýz da yazdýnýz. Ben mi al dedim diyerek iþin içinden çýkamazsýnýz, þapkanýzý önünüze eðin ve biraz öz eleþtiri yapýnýz. Ha üç vakte kadar RTA 30 olur 50 olur, o gün de deðer yatýrýmýnýn öneminden bahseder inancýnýzýn haklý çýkmasýný kutlarýz birlikte o günlere erersek. Fakat bugün biraz utanmaya davet efiyorum sizi: Yine de, siz bilirsiniz..
Refik Bey, Hayek' in evet bende biraz þu olursa güzel olur bu olursa güzel olur diye beklenti yarattýp, belki beným býlgý ve býrýkýmlerýme ýnanýp beklemeyý býr süre daha uzatmýþ býrýlerý olabýlýr dýye düþünmesini beklemeyýn, konuþmaanýnýzý biraz daha uzatsaydýnýz hayek sýze özur býle dýletýrdý. kendýsý burda aylarca, tahsisili bitsin güzel olur, uzerýmýzdeký baský bu. a1 arz kararý alýrsa reor kýrarýz dýye dye mýlletý hapsettý..bu konuda beným dýsýmda býr kýsýnýn daha dýkkatýný cekmýs olmasý guzel.. býrde fark ettýnýz mý mesela ; portfoyumun agýrlýgý guler de dýyor, fakat 2 gun once gulerýn a1 gýrýým sermayesý uzerýndeký pay oranýn azalmasýna cýkýp esaslý, dokunur bir tepký vermýyr ! neden ?? sen çok yuklu býr kagýtta olsan , o kagýdýn en beklentýlý sýrketýnede pay oranýn azalsa sesýný en yuksek perdeden cýkarmazmýsýn ? beyler HAYEK, FIBONACCI ve HISSEDAR' a dýkkat edýn. bunlar ayný corbaya kaþýk sallmýs adamlardýr. býrde beným ne dedýgýmý boþverýn satýr aralrýnda yarattýklarý beklentý ýle sizi hapsetmelerýný dusunun..