Sayfa 815/1001 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Perşembeleri 14:00 de yabancı istatistikleri ile haftalık banka istatistikleri de açıklanıyor, bugün arka planda kalabilir. Döviz artışı ile bankaların sermaye yeterlilikleri ve dolarizasyonda sinyaller gelmesini beklerim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Balinalar aldığı dolarları bozdurdugunda bedava
    Firmalara giricek,balina doymaz daha çok ister
    2001.jpg

emin misiniz ?

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Eurobond işini ne yaptın?
    200k doların varsa özel sektör eurobondu da alabilirsin. Bazı özel sektör kurumları devletten daha sağlam
    şu yılbaşı geçsin konuşalım özelden yazarsın...

getirisi götürüsü ne olur?

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şu yılbaşı geçsin konuşalım özelden yazarsın...

getirisi götürüsü ne olur?
    ok istediğin zaman sorabilirsin.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. 1990lardan beri dünyada açık ara en yüksek faizi veren majör ekonomi türkiye, sebep ne ? -enflasyonla mücadele

30 senedir rekor faiz veriyosun, ve sonuçta yine en yüksek enflasyon sende.. 30 senedir başarısız olmuş bi model.. aynı yoldan devam mı etmelisin ?? yabancı sıcak para da 170 milyar dolar bakiyeden 20 milyar dolara düşmüş durumdaydı, artık manipüle edemezler diye düşündü yiğitgil, onun için indirmeye başladılar.. ben olsam ilk turda 7 puan indirirdim, yada en fazla iki hamlede işi kapatırdım.. her ay her ay 1 puan 2 puan ipin ucunu hesap edemediler.. ahali saldırınca kur yüzde 60 yükselince -ihracat, çin işi falan diye mecburi polemik üretmek zorunda kaldılar.. böyle olacağını bilse reis bu işe kalkışmazdı zaten..

şimdi tek şansları körfezden yüklü dolar girişiyle kuru bi yerde stabil hale getirmek

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ok istediğin zaman sorabilirsin.
    rus bir tandıgım 2018 yılında Türkiyeden güzel para kazandıgını söylemişti eurobond dogru yalan bilmiyorum...

7. merkez karar öncesi piyasaya çıkıp olmıyan dolarları satabilir...

nas mı pas mı?

Sayfa 815/1001 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •