Originally Posted by
Hissedarxd
Şu son, kamu bankaları aracığı ile 13.70'lerden verilen 2,5 milyar doları kim aldıysa acayip para vurdu, sadece 3 günde. Valla helal olsun, adamlar düzeni kurmuş, şapka çıkartırım böyle akıllı insanlara. Düşünsene MB faizi 200 baz puan indirse kafadan 17 li rakamlar...
Yapıştır !...
Şehitler ölmez, vatan bölünmez, parçalayamayacaksınız, bölemeyeceksiniz...Allahuekber !
Aynen.. zaten bu günmü yarınmı yine merkez bankası faiz açıklaması yapılacak diye biliyorum. Büyük ihtimal en iyi ihtimalle ya sabit tutulur yada yine azaltılırsa aynen artış devam eder kurda.
Ben ilk üç büyük partinin merkezinde çalıştıım. Öyle arkadaşın yanında yardımcı olarak onun işinde çalıştım. Hele birde seçim zamanında.. Konum gereği milletvekili bile bizim dükkana gelirdi, başkanlar v.s. çünkü En üst düzey kişi bizim dükkanın sahibi idi.
Gelen herkes yada her siyasi daha doğrusu en çok bana yakınlık gösterirdi. Niye çünkü kimseden hiç bir şey kabul etmedim bulaşmadım yani.
Milletvekili gelirdi hiç iplemezdim, yokmuş sıradan bir müşteri gelmiş gibi davranırdım. Diyeceğim hiç bulaşmama rağmen siyasetin nasıl işlediğini çok iyi bilirim. Oy olarakta çıkarıma değil ülkeme stratejik oy veririm.
Şimdi bunu niye anlattım, arkadaşın biri demiş ya fazla Fox TV izliyorsun galiba diye. Yahu kardeşim bu kadar saf olmayın ya! Merkez Bankası başkanı sözlerini biraz dikkatli dinleseniz yeter. Şimdi iki üç yerli spekülatör bunu yapıyor diyor, her şeyi serbest piyasa kurallarına göre yürüteceğiz diyor daha ne desinki?! Yani TL o kadar deger kaybedecek Reis isteyecek te üç tane spekülatör ü saf dışı edemeyecek öylemi?! Yani siyasi söylem bile konusmayı sevmem ama bu kadar da koyun olunmaz yani .
Reisin hatrına gülelim bari. Kerem alışık öyle diyor ya reklamda..
Yani özetle ben artık herşey bekliyorum. Evet M.B 14.00 te faizi açıklayacakmış. Yani faizi yine düşurmekten imtina etmez bunlar. Dolar 17 de olur 20 de. Ama eğer kısa sürede TL erimesine çare bulamazlarsa seçmen bunu kırmızı kalemle beynine yazar. Çünkü samimiyet bile yok. Milletle gerçekte ne oluyor açıklamıyorlar. Milletin aklıyla bu kadar oynamanın somut sonucu olur sandıkta..
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri