Alýntý Originally Posted by Kyabalion Yazýyý Oku
Hayýrlý olsun. Uzun zamandan beri aramizdaydin. Bende de az miktarda Angen vardý. Dün satmýþtým. Bugün iyi prim yaptý. Daha da gidecek gibi. Umarým buradaki zararýný çýkarýrsýn.
Teþekkür ediyorum, Sn. Kyabalion
Evet neredeyse 1 yýl olmuþtu, maliyeti de epey düþürmüþtüm (26) ama bu son uyuzluðu beni bitirdi. Yani neredeyse her hissenin bir þekilde yürüdüðü, birt rallisinde bile tepki vermeyince, artýk tamamen umudumu bitirdi. Elbet bigün yükselecektir belki?, ama dolar karþýsýnda bütün hissedarlarýn maliyeti sürekli yükseliyor. Ve hisse, o derece yükselip, kara geçebilir mi, artýk bence çok zor. Bu hissede beklemek gerçekten uçuk bir hayale inanmak, akýl tutulmasý yaþamak gibi artýk benim için. Akýlla mantýkla açýklanamaz bu hissede beklemek. Neyseki kurtuldum. Neyse, sözlerim asla YTD. kiþisel fikirlerim.

Açýkçasý angende çok saðlam kaðýt deðil gibi ama kýsa vadede, getirisi iyi olur umuduyla girdim. Girer girmez, epey aksiyon oldu zaten. Neredeyse, son birkaç dakika içinde tavan bozup %6,95 e düþtü. Bugün bistte kapanýþta epey coþup %5,38 le kapadý. Çok ilginç bir dönemden geçiyoruz. Bir nevi ekonomik olaðanüstü hal durumu var. Herkes çok tedirgin. Asgari ücret %50 zamlanmýþ. Kimse sevinemiyor. Ev araba alma hayali kuranlar yýllarca ertelemek zorunda kalacak. Yarýný kestirmek çok zor. Bir taraftan; bistin yükseliþi sadece dolar karþýsýndaki deðer kaybýna tepki veriyor, az bile, diyorsun, diðer taraftanda bu kadar yükselmeye, saðlam bir düzeltme yaparsa diye korkuyorsun. Allah þu dönemden sað saðlim çýkmayý nasip etsin, vatana millete. Hoþçakalýn...