Ya tamam dolar artıyor da benim dolar hiç artmıyor , aynı duruyor . Ne anladım ben bu işten .
Ya tamam dolar artıyor da benim dolar hiç artmıyor , aynı duruyor . Ne anladım ben bu işten .
ok..
bu kadronun verileri ne kadar güvenilir ?
ülke çıkarı için derler geçerler..
yunanistan 2.0
ilk tutanın direkte para var diye, anons yapmamasını ümit edecez..
mahaleli toplanmasın...
bence
hazineyi yaka yaka trade yapacaklar..
aşağıdan alacaklar, müdehale öncesi satacaklar..
yoksa ay sonu 20, bahara çiçek yeriz.
küfrümü sabaha saklıyorum![]()
peki bizim usd try grafiği usd peso grafigi ile benzeşmiyormu.. bana mı öyle geliyor..
ulan mevduatçı adamım ne anlarım bu işlerden 12 den daldık nerede satsak karar veremiyoruz
vereydin bana enf üstü faiz yeterdi bana..
Ya bnm sofistike tahmin
Sophisticated yani
1 onbeş Temmuz zaferi şükür kazanıldı o
2 bi ehonomik Zafer bi şekilde kazanılırsa
Hep muzafferat ve devam
Nerden döner de ?
Nereye dek baskılanır ?
Döner mi?
Tavuk döner mi?
Ve ekono savaş , kazanılır mı? Malumat yok tabi Tahmin
Ben haticeyi değil neticeyi dedim Belki tutmaz
Ama tabi yalan atıyom diyen dişi köpekler var o ayrı
Pardon
Dişi köpek bi taneymiş
İyi de çakma enflasyonlarla birikimli bir potansiyel yok mu.biz yillardir enflasyonu sakladık faizi yüksek tuttuk oluşan açığı da ya mal satarak ya da cari açıkla hallettik.su anda borclar ödenemez durumda alacaklı bizim ne kadarlık bir ödeme kapasitemiz olduğunda bize güvenecek ve içeri para sokacak.yoksa net borç ödeyen bir ülke olduk bankalardaki dolarlar sanal ama yurt dışına ödenen dolarlar reel.acmaz burada bizde olmayan şeyin fiyatını biz belirleyemeyiz o paranin sahipleri yeter demeden iş zor
Değil mi, bi de işin bu tarafı var. Düşünün ki TL de yakalananlar ne yapsın..
Valla petrol, altın ve SP500 fonu kovalamak gerekiyor, hepsinde de zor karar vermek. Petrol bir itki tamamladı arkasından ABD zorlamasıyla üretim arttırıldı düzeltme içinde, altını baskılıyorlar büyük bir üçgen çiziyor, SP500 sakat hareketler yapıyor ama FED oyunu bozmazsa daha yolu var gibi...
2020 de SP500 endeks fonuna basıp paraları, komple ülke ve dünya ekonomisinin menzilinden çıkmak varmış..
Sanirim buhran olsun isteniyor.bu global olarak verilmiş bir karar.biz daha olayın çok başındayız.bu iş bitmez.2018 de olanla alakası yok olay farklı bu sefer
Yer İmleri