Grafikte bariz bir sıkışma var ama birileri ısrarla buralarda tutuyor. 3 üstünde oldukça güzelleşir bence. Dha ne kadar tutabilecekler bakalım
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikte bariz bir sıkışma var ama birileri ısrarla buralarda tutuyor. 3 üstünde oldukça güzelleşir bence. Dha ne kadar tutabilecekler bakalım
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Özelden okadar mesaj geliyor ki korkudan grafik paylaşmıyorum, ky çok sabırsız hemen tavan istiyor1,5,15,30,60 dakikalık graflarda işlem yapıyorum, bol bol açığa satıyorum, aciga satanı bulandan Allah razı olsun, hisse grafiğini maksimum 4 dakikada çiziyorum,
Kısa periyodlardaki işlemlerde çizim yapmıyor formasyon takip ediyorum,
Ezberden yapıyorum hepsini,
Bu tecrübeyi 10 sene gibi yoğun( gece gündüz grafik çizerek ve küçük miktarlar ile işlem yaparak kazandım)
Hayatımın sonuna kadar internet olan herhangi bir ülkede devam ettirebilirim. 2018 Ağustos gibi tasi tarağı toplarım arkama bakmam.
Kimseye tavsiye vericek yada veren biri degilim ama ben herşeyi ciddi anlamda eğitim alarak kitap okuyarak, öğrenerek, yanılarak, kaybederek ve kazanarak ögrendim. Borsada şimdi bir up trend var,
Trendlerde birgun ölür, olmeden masadan kalkicam, gözü gönlü doyan masadan erken kalsın.
Hepinizi seviyorum Hayırlı bayramlar olsun insallah tüm Ummete 🙏
Buralardayım boş vakitlerimde okuyorum mojetbit dostum, okumayı severim, gerekli gereksiz herşeyi okurum, seytan ayrıntıda gizli derler![]()
valla herkes ii kazanmış birben kazanamadım bu nasıl iş anlamadım![]()
ytd deli saçmasıdır
sacro hocam gerel 2.00 uzeri rally olur demistiniz bugun 2.01 kapatti . bilginize.
birde coca colanin grafiklerde son donemdeki testere hareketi ile fenerin hareketlerini birbirine benzettim hocam yaniliyormuyum tsk.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Goody
Grafik alintidir, emegin hakkini yemeyeyim.![]()
Yer İmleri