Allah yarattı demiyecegim lan dolarcilar hahaha
Originally Posted by SonKurus Allah yarattı demiyecegim lan dolarcilar hahaha inşallah memetabi... 13-13,7 yardırırsan çok dua alırsın
Originally Posted by Zaf.Dogu inşallah memetabi... 13-13,7 yardırırsan çok dua alırsın O ne ki içinden gecicez izle. Ağlayacak hepsi Allah bizimle..
Originally Posted by SonKurus O ne ki içinden gecicez izle. Ağlayacak hepsi Allah bizimle.. hedef var mı memetabi... yoksa, terleyip yorulana kadar girişiyormusunuz..
Originally Posted by SonKurus Allah yarattı demiyecegim lan dolarcilar hahaha Vur abim vur. Dolarsız kalan garip guraba, borç ödeyecek işletmeler için vurrr ))))
Originally Posted by SonKurus Allah yarattı demiyecegim lan dolarcilar hahaha valla memetcim ben bbugün itiariyle artık dolarcıda sayılmam kazanacağım daha doğrusu paramın değerini korumayı başardım epeydir altıncı ve sterlinciyim
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by tospa Bence sıra dolarda. Yakında ona da şöyle bir gömçürürlerse şaşırmayın. Beklentim Mor ile buluşması. Buluşsun sonrası sonra. Originally Posted by SonKurus Allah yarattı demiyecegim lan dolarcilar hahaha Kriz nedir? İflas nedir? Neyse boş verin. Geçmiş olsun. Durmak yok fakirleşmeye devam. Hiper enflasyona merhaba. Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri