İyi tarafından bakarsak bugün hacim rekoru kırdı endeks dersek yanlış mı olur
İyi tarafından bakarsak bugün hacim rekoru kırdı endeks dersek yanlış mı olur
Dün ortak başlığa girecektim 1000 sayfa olmadı öküze girer gibi girecektik
Bizim piyasalar insanları batırmak için kurulmuş..Dow da işlem yapsan bu kadar adilikle karşılaşmazsın..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Bu heyecanı ben hergün yaşıyorum, alsatcı olduğumuz için cigara parasına takılıyoruz günlük kelebek misali.
Dün değil önceki gün sabah bi hisse aldım akşama doğru emirleri girdim aktiften tam satış tuşuna basıcam tak üc gademe fiyati aşağı çektiler bende iptal ettim ve hatta bu durumu ariston abiye de söyledim, nasip üzerine konuşuyorduk o esnada
o da, satış yapılıyorsa seninde desteklemen tarzında bişiiler dedi kazana kepçeyi çok daldırırlar falan dedi. tam anlayamamıştım o sıra, neyse ertesiki gün oldu endekis yeşil bizim ki gırnızı 20 gademe aşadan verdim kâr dan yaklaşık yüzde 3 zararla sonra hisse dahada düştü ve üüle kapattı, bi ara tekrar alayım diye içimden geçsede almadım. ve bugün sattığım seviyenin üstüne çıktı, baktım hisse gidiyeah yüzde 6 pirim yaptı, atlayasım geldi. O derece
Neyse biraz tecrübe biraz sans atlamadım.
Bunu şindi niye anlattım bilmiyorum
nasipten öte yok
yada ekranı açıp platformda işlem emirleri girerken ip nodan nebiliyim müşteri numaradan yada emir ileti kodundan senin sen olduğunu biliyorlar heralde .. çok enteresan
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri