Sayfa 965/1001 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. İyi tarafından bakarsak bugün hacim rekoru kırdı endeks dersek yanlış mı olur

2. Bu ay aidatı ödemeyiz yırttık sanıyordumda zamlı kestiler
    Yarısı duruyor kutumuza gideceğiz pazartesi
    Ytd
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    2263.75, long kalan kardeşlerime destek için benden 5 kontrat long, para kazanmak istiyorsam ne olsun, sırf orada mal bulamayan ky varsa diye aldım bi 5 lik, benden bu kadar. Mart ayında battım çok iyi biliyorum anlıyorum.

3. Dün ortak başlığa girecektim 1000 sayfa olmadı öküze girer gibi girecektik

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Beni sayma, ben hergün oynarım, trend takibi yapanları kastediyorum.
    ayrıca ben kapattım üüüle düştü, yağni tam randıman alamadım, zaten kırkyılda bir fırsat gelir onuda kaçırırım
    Bende bankadaydım gösteriyi canlı izleyemedim.
    Hoş canlı izlesem ne olurdu ki.
    akyatırım sitesi şuanda yeniden izletiyor herşeyi. çok enteresan bri hal aldı. şuanda saat 2 de olan işlemleri izleyebiliyorum. Sapıttı iyice. Akbankın yanında %15 kar yazıyor

5.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Düşmenin sebebi bu. Hafta başında yazmıştım bunu. Sonra kurumlardan arkadaşlar ile konuştum. Son 1 aydır vadelide long bacağı şiştiği için vadeli-spot arası marj çok açılmıştı. Büyük aracı kurumların tamamı, para piyasasından borçlanıp spot long, vadeli short yaparak pozisyon açmış. Gırtlak pozisyona gelmişler, tüm kredi limitleri kullanılmış. Dolayısıyla pay ve endeks devasa long pozisyonların karşısında naked shortörler yok, covered shortörler var. Dolayısıyla vade sonuna doğru pozisyonlar kapanmaya başladığında spottaki mallar da satılmaya başlandı. Bir anda kendi kendini tetikleyen bir süreç oldu, vadeli longcular kapadıkça, shortörler spotta cover olarak tuttukları malları sattılar. Bu sefer, spot düştükçe daha fazla vadeli longcu pozisyon kapattı, iyice b.ka sardı. Robotlar da işin içine girince endeks çakıldı. Olay budur. Gelecek haftabaşında vadeli kontratı olan hisselerde meydan savaşı olur, sonra toparlar. Bir çok hissede çok iyi fırsatlar oluştu.
    Mükemmel açıklama. Bugün okuduğum en güzel yazı..

Bizim piyasalar insanları batırmak için kurulmuş..Dow da işlem yapsan bu kadar adilikle karşılaşmazsın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yanlara geçecekler diye düşünüyordum hep az kıpırdadı..
    Gel gör ki ana hareketin ilk adımı olabilir mi..
    Vallaha çok heyecanlı

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu heyecanı ben hergün yaşıyorum, alsatcı olduğumuz için cigara parasına takılıyoruz günlük kelebek misali.
    Dün değil önceki gün sabah bi hisse aldım akşama doğru emirleri girdim aktiften tam satış tuşuna basıcam tak üc gademe fiyati aşağı çektiler bende iptal ettim ve hatta bu durumu ariston abiye de söyledim, nasip üzerine konuşuyorduk o esnada
    o da, satış yapılıyorsa seninde desteklemen tarzında bişiiler dedi kazana kepçeyi çok daldırırlar falan dedi. tam anlayamamıştım o sıra, neyse ertesiki gün oldu endekis yeşil bizim ki gırnızı 20 gademe aşadan verdim kâr dan yaklaşık yüzde 3 zararla sonra hisse dahada düştü ve üüle kapattı, bi ara tekrar alayım diye içimden geçsede almadım. ve bugün sattığım seviyenin üstüne çıktı, baktım hisse gidiyeah yüzde 6 pirim yaptı, atlayasım geldi. O derece
    Neyse biraz tecrübe biraz sans atlamadım.
    Bunu şindi niye anlattım bilmiyorum
    nasipten öte yok
    yada ekranı açıp platformda işlem emirleri girerken ip nodan nebiliyim müşteri numaradan yada emir ileti kodundan senin sen olduğunu biliyorlar heralde .. çok enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dün ortak başlığa girecektim 1000 sayfa olmadı öküze girer gibi girecektik
    yeni başlığı açsana şimdiden

Sayfa 965/1001 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz