Sayfa 468/1002 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Ben de yabancıların en çok ev, arsa, arazi, şirketleri değerinin altında almalarına içerliyorum.
    filistin filistin diyenler..
    filistin gibi satıyor..

bende şu anadolu ne büyük şeyler yetiştiriyor diyorum.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. sıkıntı büyük...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Herif,, Haftasonu falan dememiş gene esip gürlemiş, hızını alamamış Patronlara çatmış..Artık kime ve neyine güveniyorsa..!?..
    Etrafında buna akıl veren hocaları kim ise,, Sonunda Adamın başını yakacaklar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,929
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Herif,, Haftasonu falan dememiş gene esip gürlemiş, hızını alamamış Patronlara çatmış..Artık kime ve neyine güveniyorsa..!?..
    Etrafında buna akıl veren hocaları kim ise,, Sonunda Adamın başını yakacaklar..
    Zaten tahminen onu şişirip ileriye sürenler vardır,zaten birini tanıyorum onunlan mahkemeliğim, oda işler bozulduğunda yurt dışına kaçacak adım gibi eminim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bir ara,Cb nin sözcüsü ( akıl hocası ) i...Kalın vardı..ikide bir ekranlara çıkar riv riv ederdi, Şam'da cuma namazı kılamayınca millete şirin ve sempatik görünmek için saz çalıp türkü söyledi,yetmedi kılip yaptı, okumuş adam olduğunu ispatlamak için kitap yazıp imza dağıttı..Baktı kimse tınlamıyor,kenara çekildi,.. Şimdi ise,iletişim başkanı diye birini öne sürüp ona borazanlık yaptırtıyorlar.. Çuvalını doldurunca o da kılık kıyafet değiştirip gemiyi terk eder..
    Çoğunun unuttuğu bir şey var..
    Günümüzde Teknoloji o kadar gelişti ki, Jüpiter'e de,Mars'a da gitseniz saklanamazsınız,bulunursunuz...Hesap vermekten kurtulamazsınız..!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 468/1002 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •