Şu an endeks 2100 üzerinde tutundu. Normale girmiş görünüyoruz.
Bir günde düştük ama Cuma günki düşüşe geçmeden önceki seviyeyede hemen geleceğimizi sanmıyorum. Çünki belliki o yükselişin bir kısmıda aracı kurumların yaptığı bu hırsızlık sebebi ileymiş. Aynı şeyi en azından bu haftalarda yapmaya cesaret edemeyeceklerinden, endeks yavaş yavaş çıkacaktır.
Tabi arada anormal başka gelişmeler olmazsa. Ki olma ihtimali çok arttı. siyonistlerin 100 yılda bize şartlandırdıkları korelasyonlar bozuldu. Piyasamızada siyonistler hakim. Onlara karşı kürek çekiyor. Yardım etsinler diye çağırdıkları araplarda hem hırsız ve katiller, hemde siyonistlerin uşakları. Yani siyonist uşaklarını kendine siyonistlere karşı yardım etsin diye çağırdı.
tayyip'in suçu yok. Adam en başından beridir ben buyum dedi.
Önce baykala teşekkür edin soros dan emri aldıktan sonra tayyip'i hapisten çıkarıp siyaset dünyasına soktu. Sonrada sizi doğruyla yanlışı göremeyecek kadar bilinçsiz hale getirenlere teşekkür edin. Yani bu ülkeyi batıran siyasi partilere oy atanlara diyorum. Hoş tayyip olmasaydı tübbeli başa geçecekti, olay buraya yine gelecekti. Kaçarı yoktu. Atatürk öldü(bence öldürdüler), bizi o yola soktular.
İmdi gelsin oylar bana.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri