Emekliye yine bir mok çıkmadı,çalışanlarada asgari üret farkına değindi,yok bir mok bize...Dövizi sattırmak için kurnazlığa baş vurdular yine bana öyle geliyor farkı biz ödeyeceğiz diye![]()
Emekliye yine bir mok çıkmadı,çalışanlarada asgari üret farkına değindi,yok bir mok bize...Dövizi sattırmak için kurnazlığa baş vurdular yine bana öyle geliyor farkı biz ödeyeceğiz diye![]()
Bana mantıklı geldi, Döviz düşerse zaten bir şey ödemeyecek aradaki vadede, Paran banka da olacağı için TL vadeli getiri garanti, millet bakacak döviz aşağı geliyor satıp TL ye geçip Bankaya TL yatıracak, TL bulmak zorlaşırsa döviz daha da düşecek, ekstra ödeme yapmadan düşürmeyi hedefliyor afillim. Bu seferde borsada Bankalar artacak kar nedeniyle ancak İhracat yapanlar kaybedecek nasıl bir döngü ya Rabbim![]()
Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
%8 düşüşle açılan Türkiye Etf %12 yükselişte
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri