Sayfa 295/805 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    KUR FARKINI GARANTİ etmek nasıl bişey anlamak mümkün değil. Yabancı gelecek kur farkı garanti nasılsa yıllık %5 %10 tl bazlı faizle de olsa hesap açacak ve giderken kur farkından etkilenmediği için %5 %10 net faizi alıp gidecek. Biri yanılıyorsun desin yoksam harbiden memleket battı....

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Benim kod kafam yanlış anlamadı ise ülke battı sayın Liberal....Dünyada en yüksek faiz veren-garanti eden ülke biz olacagız....
    Ülkemizdeki enflasyonun sebebinin büyük kısmı hane halkının yüksek dolar alımı ve TL ye güvenin çok azalması şuan ekonomisine güvenen bir ülkenin çektiği restle karşı karşıyayız bence ekonomimiz bunu kaldırabilecek düzeyde ihracat ithalat oranı 95 e ulaşmış uzun yıllar sürecek sabite yakın kurla karşılaşacağız benim yorumum

3.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    KUR FARKINI GARANTİ etmek nasıl bişey anlamak mümkün değil. Yabancı gelecek kur farkı garanti nasılsa yıllık %5 %10 tl bazlı faizle de olsa hesap açacak ve giderken kur farkından etkilenmediği için %5 %10 net faizi alıp gidecek. Biri yanılıyorsun desin yoksam harbiden memleket battı....
    Çok fazla sıcak para girişi ve borsaya para akması ile karşılaşacağız bu sebeple ayrıca fabrika kurmak isteyen bir şirketin TL kazanıyoruz bro batarız demesinin önü kapanacak

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Bunun adı türkish dolar

Faiz artmadı ama kur farkından extra gelir doğdu

5. Ayrıca şöyle anlatayım bu sisteme para yatıran adam açığa dolar satmış olacak bir nevi devlet diyorki açığa dolar sat arkanda ben varım tam anlatamıyorum heralde ama devrim sayılabilecek bir karar tabi halk anlarsa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Ülkemizdeki enflasyonun sebebinin büyük kısmı hane halkının yüksek dolar alımı ve TL ye güvenin çok azalması şuan ekonomisine güvenen bir ülkenin çektiği restle karşı karşıyayız bence ekonomimiz bunu kaldırabilecek düzeyde ihracat ithalat oranı 95 e ulaşmış uzun yıllar sürecek sabite yakın kurla karşılaşacağız benim yorumum
    Sabit kur olsa bile yabancı faizden memleketin anasını aglatır ortak. Dolar 15 lirada sabit kalsın, ve faiz %10 olsun. Yabancı yine dolar bazlı %10 karı cebine atıp götürecek kendi memleketine, dünya eksi faiz verirken böylesine yüksek faizi ödeyen memleket ayakta duramaz.

7. Kısaca şöyle söyleyeyim ülkeye giren dolarla çıkan dolar eşit olduğu sürece bu sistem efsane ama cari açık verirsen patlarsın çünkü adam sana istediği fiyattan satabilir doları üretim ekonomisi olacaksa bundan güzel ortam sağlanamaz

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Borsa kapalı ama hissemiz dolar bazlı yükseliyor. Yarın taban mı tavan mı.....
    Kısa vadede eksi yazar

Nakit fazlası
    Toros ‘ un stokları
    SOCAR
    İnşaat alacakları

Şirket karı lira bazında azalır

Sayfa 295/805 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız